Vår fotbollsexpert Emanuel Andersson rekar speltips på både Tottenham och West Ham när han går igenom oddsen inför årets Premier League. Han väljer ut sju säsongsspel på allt från ligavinnare till vilka lag som åker ut.

Något som är viktigt i dagens moderna fotboll är att värva rätt. Och det gäller även för oss bettingsajter. Vi vill ge er de bästa rekarna och då behöver vi det bästa laget – och Emanuel är en av dem som hittills levererat fina siffror.

Han lägger spel på svensk och engelsk fotboll och har imponerande 126 % i ROI (Return On Investment).

Häng med på en genomgång av Emanuels säsongsspel på den engelska ligan – och missa inte vår stora genomgång av Premier League 2019/2020.

City och Liverpool kan svika

Emanuel tar en intressant vinkel på toppstriden i Premier League. Han ser värde i Tottenhams odds både vad gäller att komma Topp 4 när säsongen summeras – men också i det höga vinnaroddset.

– Caset att Tottenham ska vinna Premier League bygger på att de två lagen som är favoriter på förhand (med all rätt de har de två bästa trupperna) har två tränare som är väldigt krävande tränare som har en historik av att spelartruppen inte orkar med dem till slut i Pep Guardiola och Jurgen Klopp.

Han tycker att en liten insats till 19 gånger pengarna på Tottenham är spelvärt, då han anser de har den tredje bästa truppen och en annan harmoni i klubben. Hela motiveringen hittar du i speltipset.

Emanuel: Stora frågetecken i Chelsea och United

– Mycket av det här spelet grundar sig på att de övriga topp 6-lagen verkar ha tappat mot City, Liverpool och Tottenham. Chelsea har ny manager i Lampard och är oprövad på denna nivån med väldigt kort tränarkarriär och en allt mer oengagerad ägare i Abramovich. Tappat sin bästa spelare i Hazard och har fått transferförbud.

– Manchester United visade i slutet med Ole-Gunnar Solskjaer att det inte finns något tydligt spel. Allt detta ger Tottenham stor chans att placera sig före båda dessa klubbar och ger dem väldigt goda möjligheter till topp 4-placering.

Laget har en ung trupp och med en vecka kvar på transferfönstret anser Emanuel att man har goda chanser att behålla de viktigaste spelarna.

– Sammanfattningsvis bör Tottenham fortsatt spela på sin höga nivå som man spelat under Pochettino tidigare. Klubben har kommit topp 4 den senaste åren med honom under en hel säsong och till denna säsongen är det som sagt väldigt stora frågetecken i Chelsea och Manchester United, vilket borde öka chanserna ytterligare för en topp-placering och grymt spelvärde här, motiverar Emanuel.

West Ham får förtroendet

Om Tottenham är det lag som backas upp i toppen av tabellen väljer Emanuel i mittenregionen att plocka fram West Ham. Lagets odds får insatser både att sluta topp 10 och att ta 48 eller fler poäng.

– Det är dags för Manuel Pellegrinis andra säsong i West Ham. Hans första började väldigt dåligt då laget inledde med fyra raka förluster, men ju längre säsongen gick blev spelet bättre och West Ham slutade på en tionde plats.

Inför förra säsongen kom det en ny sportchef till West Ham i Mario Husillos och han och Pellegrini började bygga om truppen rejält. Mer än halva startelvan byttes ut inför förra säsongen.

– Till denna säsong har man identifierat vad som behövs och fått in en offensiv mittfältare från Villarreal i Fornales, och forwarden Sebastian Haller från Frankfurt som ska vara toppforward. Lanzini får nästan ses som ett nyförvärv till denna säsongen eftersom han missade nästan hela förra säsongen på grund av en korsbandsskada. Wilshere har tränat på och spelat matcher under försäsongen och är en kvalitetsspelare.

Emanuel väljer två säsongsspel på West Ham. Du hittar hela motiveringarna i speltipsen.

Southampton väntas överraska positivt

Southampton gör inte Emanuel riktigt lika haussad som West Ham, men han tror ändå laget kan överträffa förväntningarna och spelar dem att ta 44 eller fler poäng.

– Southampton har i grunden en väldigt fin trupp med många kvalitetsspelare som tränare Ralph Hasenhüttl har fått krydda med en del intressanta nyförvärv, som Moussa Djenepo, Danny Ings och Che Adam. Trots en riktigt dålig start förra säsongen fick man ihop 39 poäng och nu med Hasenhüttl från start bör det bli fler poäng. Tycker marknaden underskattar Southampton och att 50% borde ligga på omkring över 47,5 poäng.

Hela motiveringen finns som du nu förstår i speltipset.

Tipset: Burnley och Newcastle åker ur

Längst ner i tabellen hittar vi de lag som får respass till The Championship. Vår expert Emanuel tcker det ser mörkt ut för både Newcastle och Burnley, och till rimliga odds krävs det "bara" att ett av de lagen åker ur för att det ska bli plus (om man spelar dem bägge).

Spelet på Burnley bygger på att den fotbollen laget spelar inte fungerar lika bra i Premier League längre, eftersom spelet blivit betydligt snabbare och kvaliteten på lagen har höjts med de tv-pengar som kommit in de senaste åren.

– För det spelet Burnley spelar krävs det att alla spelare gör jobbet till 100% och ifall det bara tappar lite i intensitet har det väldigt stor påverkan på spelet. Nu är det Sean Dyche's sjätte säsong och jag tror inte han lyckas kräma ut de mesta av sina spelare som han lyckats de senaste säsongerna och då kommer de bli straffade ordentligt.

Även Newcastle spelas att åka ur ligan till en bit över 3 gånger pengarna.

– Newcastle har under Rafael Benitez de senaste säsongerna haft en av de svagaste spelartrupperna i ligan, men med Benitez skicklighet har de lyckats hålla sig kvar. Nu ska man gå från det till Steve Bruce vilket leder till att de mycket väl kan åka ur denna säsongen.

Ta del av de fulla motiveringarna i speltipsen.

Lägg dina egna speltips här på Betting.se

Glöm inte att du kan följa Emanuel och våra andra experter. Gå in på deras profil och klicka på Följ. Välj sedan om du vill ha en notis, ett mejl eller bägge delarna när personen lägger ett spel här på sajten.

Genom att följa någon får du speltipset snabbt och kan lägga ditt spel innan oddsen sänks.

Du kan även skapa din egen profil här på Betting.se och lägga egna spelförslag. Testa, det är kul och enkelt!

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar

500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+ | Regler och villkor gäller

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter