Reklam

Säsongsspel: Lag att åka ur Premier League: Burnley

9 augusti 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
3 aug 2019 at 02:03 03/08
23
0
Chans: 40%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 4/10
Bethard Spela nu hos Bethard

Burnley spelar ett spel som kräver mycket energi och hög arbetsmoral från spelarna där det handlar om att springa mycket slå långa bollar och vinna närkamperna. Laget före jaget osv. Så har det varit i Burnley sedan Dyche tog över 2012.
Det har fungerat bra för honom hittills och för två säsonger sedan hamnade man på en  fin sjundeplats. Men förra säsongen var det inte samma energi och man var med i bottenstriden länge, men klarade sig till slut med sex poängs marginal.
Inför denna säsongen har man hittills förstärkt med Burnley grabben Jay Rodriguez och Erik Pieters och tappat duktige målvakten Tom Heaton.

Spelet bygger på att den fotbollen Burnley spelar inte fungerar lika bra i Premier League längre där spelet blivit betydligt snabbare och kvaliteten på lagen har höjts med de tv-pengar som kommit in de senaste åren. För det spelet Burnley spelar krävs det att alla spelare gör jobbet till 100% och ifall det bara tappar lite i intensitet har det väldigt stor påverkan på spelet.
Nu är det Dyche 6:e säsong och jag tror inte han lyckas kräma ut de mesta av sina spelare som han lyckats de senaste säsongerna och då kommer de bli straffade ordentligt. Tycker det fanns sådana tendenser förra säsongen och det är inte många tränare som lyckas prestera med ett lag under sex säsonger.
Tycker att det är nu ca 40% chans för nedflyttning för Burnley så hittar spelvärde här.
 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback