Reklam

Säsongsspel: Tottenham att vinna ligan: Ja

9 augusti 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
3 aug 2019 at 01:40 03/08
71
0
Chans: 8%
Spelvärde: 152,00%
Lägsta spelbara odds: 12,50
Units: 1/10
Unibet Spela nu hos Unibet

Caset att Tottenham ska vinna Premier League bygger på att de två lagen som är favoriter på förhand (med all rätt de har de två bästa trupperna) har två tränare som är väldigt krävande tränare som har en historik av att spelartruppen inte orkar med dem till slut i Pep Guardiola och Jurgen Klopp.

Klopps sista säsong med Dortmund chokade laget rejält under sjunde säsongen. Nu går Klopp in i sin femte säsong som huvudtränare för Liverpool och med den förra väldigt speciella säsongen där både Man City och Liverpool slogs om titeln in i de sista finns de frågetecken om Liverpool orkar ladda om och ingen ny energi till truppen i form av nyförvärv till startelvan har gjorts.

Pep Guardiola är också känd som en väldigt krävande tränare och är ingen tränare som kan stanna kvar länge i sina klubbar. Spelarna och sportsliga ledningar orkar helt enkelt inte med honom vilket har visats i resultatet i hans sista säsonger i klubbarna. Barcelona lyckades han inte vinna ligan sin sista säsong (fjärde säsongen). I Bayern Munchen fick han lämna efter tre säsonger efter att inte kommit överens med en del spelare och sportsliga ledningen. Nu ska han köra sin fjärde säsong med City och han har en historik av att inte få med sig laget efter 3-4 säsonger pga han personlighet. Så det finns en risk här att City också chokar och detta skulle bädda för att ge Tottenham en rimlig chans att ta hem ligatiteln då jag anser att de har den tredje bästa truppen och ett bra spel under Pochettino.

en liten insats till 19 ggr pengarna på Tottenham är spelvärt.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback