Reklam

Säsongsspel: West Ham att sluta topp 10: Ja

9 augusti 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
3 aug 2019 at 01:50 (Uppdaterad 3 aug 2019 at 02:12) 03/08
25
0
Chans: 55%
Spelvärde: 121,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Bet365 Spela nu hos Bet365

Nyckelfaktorer:
- Mycket nytt i ledarstab och spelare förra året => mer samspelt lag denna säsongen.
- Slutade 10:a förra säsongen, bedömer att laget är bättre i år.
- Mycket skador förra säsongen och blev topp 10 ändå.

Det är dags för Manuel Pellegrinis andra säsong i West Ham. Hans första säsong började väldigt dåligt då laget började med fyra raka förluster. Men ju längre säsongen gick blev spelet bättre och West Ham slutade på en tionde plats.
Inför förra säsongen kom det en ny sportchef till West Ham i Mario Husillos och han och Pellegrini började bygga om truppen rejält och mer än halva startelvan byttes ut inför förra säsongen. Till denna säsongen har man identifierat vad som behövts och fått in en offensiv mittfältare från Villarreal i Fornales och forwarden Sebastian Haller från Frankfurt som ska vara toppforward. Lanzini får nästan ses som ett nyförvärv till denna säsongen eftersom han missade nästan hela förra säsongen pga en korsbandsskada. Wilshere har tränat på och spelat matcher under försäsongen och är en kvalitetsspelare om han skulle hålla sig helt någorlunda under säsongen.
Ska också nämnas att Arnautovic har lämnat för Kina efter att ha tvingat sig bort.

Nu är det dags för Pellegrini och  Husillos andra säsong och truppen är bättre kvalitetsmessigt denna säsongen och fått ett år på sig att spela ihop sig på. Då lyckades man ändå komma på en tionde plats förra säsongen redan så att komma topp 10 denna säsongen till 2,20 är spelvärt!
 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback