Reklam

Säsongsspel: Tottenham slutar topp 4: Ja

9 augusti 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
3 aug 2019 at 01:35 (Uppdaterad 3 aug 2019 at 02:12) 03/08
39
0
Chans: 75%
Spelvärde: 117,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 9/10
Unibet Spela nu hos Unibet

Nyckelfaktorer:
-Tottenham har fått behålla de viktigaste spelarna (en vecka kvar på fönstret)
-Första säsongen med nya arenan från starten av säsongen
-Ung trupp med möjlighet att utvecklats mer till denna säsongen

Tottenham har under Pochettino presterat på en väldigt hög nivå och har hela tiden utvecklat spelet. Han har kommit topp 4 de senaste åren när han tränat Tottenham.
De verkar få behålla sina stjärnspelare och har för tillfället (Just nu verkar Eriksen stanna) bara tappat Trippier till Atletico Madrid. Tottenham brukar inte vara speciellt aktiva på transferfönstret men har fått in  Ndombèlé från Lyon och därmed slog klubbens transferrekord.
Truppen är väldigt ung vilket ger Tottenham goda chanser för Tottenham att utvecklas ännu mer till denna säsongen.
Att Tottenham gör sin första hela säsong på den nya arenan bör vara en plusfaktor för säsongen.

Mycket av detta spelet grundar sig på att de övriga topp 6 lagen verkar ha tappat mot City, Liverpool och Tottenham. Chelsea har ny manager i Lampard och är oprövad på denna nivån med väldigt kort tränarkarriär och en allt mer oengagerad ägare i Abramovitch. Tappat sin bästa spelare i Hazard och har fått transferförbud. Manchester United visade i slutet med OGS att det inte finns något tydligt spel och ger Tottenham väldigt stor chans att placera sig före båda dessa klubbar och ger dem väldigt goda möjligheter till topp 4 placering.

Sammanfattningsvis bör Tottenham fortsatt spela på sin höga nivå som man spelat under Pochettino tidigare och kommit topp 4 den senaste åren med honom under en hel säsong och till denna säsongen är det väldigt stora frågetecken i Chelsea och Manchester United som borde öka chanserna ytterligare för en topp 4 placering och är grymt spelvärde här.
 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback