Efter ett oväntat svettigt gruppspel vann till slut Messi och Argentina grupp C. Australien å andra sidan går in i åttondelsfinalen med två raka segrar och utan att släppa in mål sedan premiären mot Frankrike. Argentina är dock stora favoriter att vinna detta möte. Vi har tittat närmare på oddsen för Argentina - Australien i åttondelen i VM 2022.

Oddsjämförelse Argentina - Australien

Jämför odds på olika marknader nedan i åttondelen mellan Argentina - Australien.

Messi har två mål och en straffmiss i VM än så länge. I måstematchen mot Polen var det två unga stjärnskott som klev fram när Messi sviktade. Nämligen de båda målskyttarna Mac Allister och Julian Alvarez. Dessa två nämnda tillsammans med Enzo Fernandez är tre unga spelare som verkligen har imponerat för Argentina i VM.

Upp till 750 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster från freebet

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 500 kr. Free Bet upp till 1000 kr.

Får man ihop de unga spelarna med Messis briljans och rutin så kan Argentina växa ännu mer under årets turnering, I såna fall kommer Australien bara bli en munsbit på vägen mot större matcher. Argentina siktar på final i år framburna av sina fans som bara blir fler och fler för varje match som går i Qatar.

Australien skrällde sig vidare för andra gången i VM-historien med buller och bång efter att ha nollat både Tunisien och Danmark. Receptet för framgång har varit ett mycket kämpande lag som har tagit vara på de få chanser som man fått.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Nu har man allt att vinna mot ett mycket favorittippat Argentina, frågan är man orkar försvara sig som man gjorde mot Danmark i en match till på kort tid?

Odds på Argentina - Australien

Argentina räknas som mycket stora favoriter av spelbolagen när lagen drabbar samman på Ahmad bin Ali Stadium på lördag den 3 december klockan 20.00. Mer info om åttondelen mellan Argentina - Australien finns att hämta i vårat matchcenter.

Argentina - Australien

Argentina - Lionel Messi

Foto: FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

Som tidigare nämnts har Australien en gång tidigare tagit sig vidare från ett VM-gruppspel. Den första, senaste och enda gången var i VM-slutspelet 2006, när Australien hade ett namnkunnigt lag på en högre nivå än den trupp som finns med i Qatar. Spelare som Mark Viduka, Tim Cahill, Harry Kewell, Mark Schwarzer och Brett Emerton fanns alla med i startelvan och var viktiga spelare när laget tog sig vidare från en grupp med Brasilien, Kroatien och Japan.

I åttondelsfinalen fick Australien tufft motstånd i form av blivande världsmästarna Italien, men faktum är att man höll emot länge. Francesco Totti avgjorde den matchen från straffpunkten.

Argentina öppnade världsmästerskapet i Qatar med att chockförlora mot Saudiarabien i premiäromgången, men till skillnad från Danmark reste man sig efter en svag start och har efter matchen mot saudierna höjt sitt spel. Förstaplatsen i gruppen säkrades i den sista omgången, när Argentina vann med 2-0 mot Polen. Det var egentligen aldrig något snack.

Australien gör nu sin andra åttondelsfinal i VM-historien, men för Argentina kan vi nu räkna till 14 avancemang från gruppspelet i VM. Senast tog det stopp i åttondelsfinal, men skulle samma sak hända Argentina och Lionel Messi den här gången är det ett stort fiasko.

Enligt spelbolagen är Argentina en av de största favoriterna till att vinna VM-guld och man har en relativt förnämlig väg fram till semifinal. Om det blir vinst mot Australien, som alla förväntar sig, väntar antingen Nederländerna eller USA i kvartsfinalen. I ett sådant möte ska Argentina vara favoriter.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

Möjliga startelvor:

Argentina: (4-3-3): E. Martinez; Molina- Romero - Otamendi - Acuna; Fernandez - De Paul - Mac Allister; Di Maria - Messi - Alvarez

Australien: (4-4-2): Ryan; Degenek - Souttar - Rowles - Behich; Leckie - Irvine - Mooy - Goodwin; Duke - McGree

Argentina – Australien: Livestream

Du kan följa åttondelsfinalen mellan Argentina och Australien på SVT 1 och SVT 2. Det är också möjligt att livestreama Argentina – Australien på SVT Play. Det är gratis att streama VM-matcherna på SVT Play.

FAQ Argentina - Australien

Få reda på allt du behöver veta inför matchen mellan Argentina - Australien.

När spelas Argentina - Australien?

Argentina mot Australien spelas på Ahmad bin Ali Stadium lördagen den 3 december klockan 20.00

Var kan jag se Argentina - Australien?


Matchen visas på TV4 och CMore. I vårat  Fotbolls-VM 2022 spelschema har du full koll på alla matcher och TV-tider för åttondelarna.

Vilket lag är favoriter av Argentina - Australien?

Argentina är mycket stora favoriter att vinna över Australien.

Var hittar jag speltips på Argentina - Australien?

Här hittar du alla fotbolls vm 2022 tips.

Hur streamar jag Argentina - Australien?

Läs allt om hur du streamar matcher i VM gratis.