Annons

Speltips : Varbergs BoIS FC - Malmö FF: Under 3.5 mål & MFF vinner

Matchcenter
4 maj 2023 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Varberg Energi Arena
2 maj 2023 at 12:53 (Uppdaterad 4 maj 2023 at 20:52) 02/05
26
0

Allsvenskan

Chans: 50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 4/10
Hit/Miss:
Betsson Till Betsson
Tycker mig ha hittat ett vettigt spel till torsdagens match på Påskebergsvallen i Varberg när serieledarna Malmö FF kommer på besök.

Ingenting stoppar MFF

Fyra av fyra spel in så här långt i Allsvenskan den här säsongen och nu hoppas jag femte raka hittar hem när jag plockar ett specialspel hos Betsson till matchen mellan Varberg och Malmö FF.

Hammarby bjöd på ett riktigt blekt försvarsspel i helgen där MFF vann med 4-2. Kiese Thelin fortsatt glödhet med ett hattrick och efter fem omgångar står han på åtta mål vilket han toppar skytteligan med just nu.

Klart det tar emot lite att blanda in ett underspel med tanke på den fina formen skåningarna har, men att åka till Varberg är aldrig så enkelt som man kan tro. Två av tre senaste mötena mellan lagen här har dock slutat i ordentliga målkalas (2-5 och 3-2), men det har båda gångerna varit i slutskedet av säsongen där det oftare bjuds på mer öppen och kanske inte lika organiserat.

Varberg släpper in få mål

Jag har tippat inför säsongen att Varbergs BoIS kommer få lämna. Är dock så här långt lite imponerad över hur stabilt det varit defensivt, speciellt på hemmaplan:

  • Kalmar FF 0-0 
  • Sirius 1-1
  • Elfsborg 0-0

Imponerande facit så här långt och man spelar helt klart på sina resurser och just nu saknas det klass framåt så då får man försöka kriga sig till alla poäng, vilket de gjort bra.

Som sagt, offensiven ser riktigt tunn ut efter att man tappat sina bästa poängspelare förra säsongen i Alexander Johansson och Robin Simovic. Jag har svårt att se hur man ska kunna hota MFF som trots två insläppta mot Bajen sett väldigt bra ut bakåt i inledningen.

Speltips Varberg - Malmö FF

Min tanke är att MFF tar sjätte raka segern här, men jag lockas inte av att pilla på handikapp-spelen utan mitt speltips blir Malmö FF vinna + Under 3.5 mål i matchen.

Hemmalaget kommer garanterat få svårt att få hål på gästerna och Jocke Persson lär inte ändra sitt gnetande koncept. 

Bortsett från målkalaset senast så har samtliga matcher som MFF vunnit i inledningen slutat under fyra mål totalt så vi är även uppbackade av lite statistik.

0-1, 0-2 eller 1-2?

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback