Annons

USA - Wales: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
21 november 2022 at 20:00 - Fotboll, VM
Ahmed bin Ali Stadium (neutral)    Abdulrahman Al-Jassim
17 nov 2022 at 14:21 (Uppdaterad 21 nov 2022 at 22:02) 17/11
50
0

Fotbolls-VM gruppspelsomgång 1

Chans: 55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
ComeOn Till ComeOn
Vi ger dig speltips på mötet mellan USA - Wales i grupp B VM 2022 som spelas på Ahmed bin Ali-stadion måndag 21/11. Få odds hämtade från vårat matchcenter.

USA med många talanger

USA är ett landslag med många unga och lovande talanger. Spelare som Christian Pulisic, Timothy Weah och Giovanni Reyna finns med i truppen. Samtidigt är det ett par mer erfarna spelare som har spelat för stora klubbar i Europa. Laget gjorde ett bra kval som tog dom vill VM 2022 och en spelare som verkligen stack ut var Chelseaspelaren Cristian Pulisic. Med sina fem mål i kvalet var han en stor bidragande faktor till landets framgångar.

Nu väntar dock svårare motstånd i VM-slutspelet och det återstår att se vilket avtryck han kan sätta där. I öppningsmatchen mot Wales är man knappa favoriter och har goda möjligheter till att vinna. Det kommer dock krävas en bra insats mot ett bra Wales.

Wales med mycket talang och erfarenhet

Precis som USA är Wales ett lag som har många talanger, men samtidigt mycket erfarenhet. Gareth Bale, är lagets absolut största stjärna och lagkapten. Även om han börjar bli till åren besitter han fortfarande kvaliteter att skapa oreda hos motståndarna. Senast i kvalet stod han för ett par riktigt bra insatser. Vi ska även lyfta fram spelare som Joe Allen, Aron Ramsey samt Ben Davies som var med och bidrog till att landet gick till världsmästerskapet.

För många av de här spelarna är detta förmodligen sista gången de spelar i ett VM. Wales har absolut möjligheten att ta sig vidare från gruppen, men tre riktigt bra matcher kommer vara ett måste.

USA fem senaste:

USA – Saudiarabien 0-0

Japan – USA 2-0

El Salvador – USA 1-1

USA- Grenada 5-0

USA – Uruguay 0-0

Wales fem senaste:

Wales – Polen 0-1

Belgien – Wales 2-1

Nederländerna - Wales 3-2

Wales – Belgien 1-1

Wales - Nederländerna 1-2

Mitt speltips USA – Wales

En match mellan två landslag som på sätt och vis liknar varandra. Båda lagen har många talanger som har framtiden för sig och en stomme av erfarna spelare. På förhand känns denna match helt öppen och det är riktigt svårt att hitta en solklar vinnare. Detta kan gå precis hur som helst. Båda lagen är framtunga och i en öppningsmatch av VM har man inget att förlora. Mitt speltips blir att båda lagen gör mål.

  • Upp till 750 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback