Annons

Speltips : Spanien - Tyskland: 1 (Går vidare)

Matchcenter
5 juli 2024 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Stuttgart Arena (neutral)    Anthony Taylor
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 56%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 4/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Första kvartsfinalen i EM 2024 spelas mellan Spanien - Tyskland på fredag och jag gillar oddsen på spanjorerna.

Den riktiga finalen redan i kvarten

Vi vänder blickarna mot MHPArena i Stuttgart där fredagskvällen kickar igång med en riktig höjdare när Spanien och Tyskland möts i EM 2024.

Luis de la Fuentes gäng är så här långt utan tvekan bäst i det här mästerskapet där man imponerat stort med att gå rent i gruppen utan att släppa in mål för att sedan slakta Georgien totalt i åttondelen.

Självmålet senast av Le Normand är det enda laget släppt in hittills. Det kommer krävas något extra från Julian Nagelsmanns sida för att lyckas besegra denna maskin.

Tyskarna har varit bra dom med och tittar man tillbaka på det som spelats så är det här egentligen det som borde varit EM finalen 2024.

Värdnationen hade en klart lättare grupp där man egentligen bara imponerade stort i premiären mot ett blekt Skottland och även mot Danmark i åttondelen fick man kämpa och ha en gnutta tur för att lösa biljett vidare.

Det unga Spanien flyter fram

La Riojas unga stjärntrio med Yamal, Williams och Pedri visar en sällan skådad mognad i spelet. Alla tre är såklart med i snacket om vem som ska bli bästa unga spelare i EM.

De la Fuente bråkar inte med några problem i truppen och kommer kunna ställa den bästa elvan på plan igen. 

Förutom ynglingarna måste man nämna Rodri såklart men även Fabian Ruiz som varit briljant och verkligen tagit för sig. Mot Georgien bjöd PSG spelaren på mål och assist för att sedan bli utnämnd till planen bästa spelare.

Moratas rutin är värdefull med. En underskattad spelare som inte gör så mycket mål men ändå kompletrar Yamal och Williams perfekt.

Speltips

Mitt tips em: Spanien går vidare till semifinal - 1.90 hos Expekt.

Spanjorerna som gått från en passningsfokuserad tråk fotboll till en numera snabb och offensiv stil  stil har allt som krävs för att gå hela vägen. 

Jag tror det kommer bli jobbiga stunder för den tyska defensiven som visat sig sårbara även mot klart svagare motstånd. Rudiger är en av världens bästa backar men i landslaget råder tveksamheter.

Tycker heller inte det såg speciellt farligt ut framåt. Straffen senast hjälpte till och då danskarna var tvugna att chansa mer så blev det enklare för tyskarna.

Möjligt att det kan passa "Die Manschaft" att vara det avvaktande och ej förande laget för att utnyttja kontringar men av det vi sett hittills finns inget annat än att gå för spansk seger.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 15 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
02:00 Argentina - Colombia: 2
4,20
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback