Annons

Speltips : Slovakien - Ukraina: 2 (Flest hörnor)

Matchcenter
21 juni 2024 at 15:00 - Fotboll, Europa - EM
Merkur Spiel-Arena (neutral)    Michael Oliver
Uppdaterad
3
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 59%
Spelvärde: 106,79%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
På fredag klockan 15.00 är det dags på Merkur Spiel-Arena i Dusseldorf igen när Ukraina ställs inför en måstematch mot Slovakien. Jag har hittat ett hörnspel som faller mig perfekt i smaken.

Ukraina första omgångens besvikelse

Ja det var ingen vacker syn i Grupp E första rundan för ukrainska fans eller dom som spelade på laget. Rumänien klev in och verkligen gjorde mos där slutresultatet skrevs till 3-0.

Ett bergsäkert försvarsspel med Tottenham stjärnan Dragustin lade grunden för framgångarna där Stanciu inledde målskyttet med en fantastisk pärla. 

Tillsammans med Man, Marin och Coman på mitten lyftes laget till kanske den första omgångens mest positiva överraskning sett till förutsättningarna medan helt åt andra hållet gällande Ukraina.

Något litet obetydelsefult ljusken i det stora mörkret var dock produktionen av hörnor. Jag tänker mig nu en matchbild som kan gynna just hörnorna till det ukrainska laget på nytt.

Slovakien ligger lågt?

Slovakerna stod för en bragdseger mot Belgien där man verkligen hade marginalerna med sig. Två bortdömda mål för Romelu Lukaku alltså och favoritfallet var ett faktum.

Nu ska det mycket till om man ska tappa biljetten till slutspelet men här ligger pressen som sagt på motåndarna som troligtvis kommer föra den här tillställningen från minut 1.

Slovakien har ett starkt kollektiv men inte riktigt kvaliten att styra matcher. Smartaste här kommer vara ett smart avvaktande spel där man hugger på rätt lägen för blixtsnabba kontringar.

Går min önskan till matchbild igenom så ser jag en väldigt stor chans att ukrainarna skapar flest hörnor som de gjorde mot rumänerna (8-4).

Speltips

Mitt em tips: Ukraina får flest hörnor till 1.81 hos Expekt.

66% i bollinnehav, fler skapade målchanser och 657 passningar mot Rumäniens 260. Siffrorna ger en tydlig bild hur det såg ut och vad vi kommer få se igen?

Tänker ändå att slovakerna är någonstans i nivå med rumänerna om inte något svagare i dagsläget. 

Ett tidigt mål för Ukraina här skulle inte vara roligt för spelet men med förbundskaptens Calzonas stabila defensiv tror jag att det kommer bli svårt för Mudryk och co att få in den.

Får vi se slovakisk ledning någon gång under denna tillställning ja då lär vi ligga bra till. Som sagt det kan bli en vild ukrainsk jakt på fredag. Hörnorna ska vinnas!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback