Annons

Speltips : Österrike - Frankrike: U 1.25 mål asian line (första halvlek)

Matchcenter
17 juni 2024 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Merkur Spiel-Arena (neutral)    Jesús Gil
Uppdaterad
6
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 4/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Vi fortsätter EM festen med ett riktigt häftigt möte denna måndag mellan det pigga österrikiska laget mot de franska favoriterna.

Respektfull inledning att vänta?

EM 2024 i Tyskland har varit en fröjd att titta på så här långt där målen har sprutat in och matcherna överlag varit av offensiva karaktärer.

Det syns såklart på oddsmarknaden där mål linorna blir allt tuffare och så även i denna match som även den förväntas bli målrik.

Tidigare gjorde Nederländerna jobbet mot Polen i denna Grupp D som är riktigt klurig och tuff. Frankrike har visat sig mänskliga på slutet samtidigt som Österrike har den bästa formen på väldigt länge.

Didier Deschamps mot Ralf Ragnnick vid sidlinjen är en match i matchen i sig mellan två fantastiska förbundskaptener som kommer hit med full respekt för varandra.

Lagen möttes nyligen (2022) i Nations League i två möten där fransmännen var bättre men där österrikarna höll jämna mått och även lyckades spela 1-1 på hemmaplan.

Speltips

Mitt em tips: Under 1.25 mål asian line i den första halvleken till 1.75 hos Expekt. Denna spelform betyder:

  • Vinst: 0-0 i halvitd
  • Halv vinst: Ett mål i halvtid
  • Förlust: två mål eller fler i halvtid

Nu har det varit onormalt galna matchinledningar i EM och när detta skrivs har ingen fight slutat 0-0 efter 45 minuter vilket är väldigt ovanligt i dessa sammanhang.

Det här gör som sagt att linorna blir tuffare som vi ser här med fina odds på 1.25an. Tänker att det här bör jämna ut sig under EMs gång samtidigt som vi heller inte får glömma att många mål kommit till från ingenstans och jag tror helt enkelt vi kommer få se klart tajtare inledningar som i denna.

0-0 i halvtid på Stade de France när lagen möttes senast alltså och kollar vi på genrepet för fransmännen så fick man bara 0-0 mot Kanada.

Frankrike har en viss förmåga att börja lite trögt i mästerskapen sedan växa ut till ett guldlag i vanlig ordning. Något liknande denna gång?

Läs mer om Österrike - Frankrike i vårat Matchcenter!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback