Reklam

Manchester City - Real Madrid: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 april 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Istvan Kovacs
26 apr 2022 at 10:42 (Uppdaterad 26 apr 2022 at 22:54) 26/04
7
0
Chans: 75%
Spelvärde: 137,25%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 4-3
Betway Till Betway
Odds och speltips på första semifinalen i Champions League på Etihad mellan Manchester City - Real Madrid.

Manchester City jagar sin först CL-titel

Förra säsongen hade Manchester City chansen att vinna Champions League för första gången någonsin, men Chelsea drog det längsta strået i den finalen som slutade 1–0 till London-laget. Om City lyckas vinna dubbelmötet mot Real Madrid har dem återigen chansen att vinna den allra finaste pokalen när det gäller klubblagsfotboll. Trots att Pep Guardiolas gäng ser riktigt starka ut för tillfället kommer Real Madrid bli en riktigt tuff match. Manchester Citys två senaste matcher i ligan har slutat 5-1 respektive 3-0, vilket innebär en målskillnad på 8-1. Med andra ord har de ljusblåa från Manchester hittat formtoppen inför mötet med marängerna från Madrid. Räkna med att Man City kommer ha mycket boll och skapa många lägen.

Läs våran förhandstitt på matchen här!

Underskattat Real Madrid?

Efter att Barcelona förlorade sin match i ligan under söndagen behöver Real Madrid bara ta en poäng på sina fem återstående matcher för att vara klara La Liga-vinnare. Vi kan alltså redan nu säga grattis till Carlo Ancelotti och hans manskap till titeln. Men Real Madrid är Real Madrid och nöjer sig inte med bara en La Liga-titel. Förmodligen kommer Real Madrids fokus helt och hållet ligga på Champions League de kommande veckorna. Och redan imorgon väntar en otroligt viktig match – mot ett otroligt skickligt lag. Real Madrid kommer till mötet med City på Etihad Stadium med en bra känsla i truppen. Den 20:e april stod marängerna för en fin insats när Osasuna besegrades med 1-3 på bortaplan. Men vändningen mot Sevilla i omgången innan sticker ut lite extra. I den 82:a minuten låg Madrid under med 2-1, för att sedan vända och avgöra matchen i den 92:a minuten. Vem avgjorde? Benzema såklart.

Klicka här för fler odds och marknader på matchen!

Manchester City fem senaste:

Manchester City – Watford, 5-1

Manchester City – Brighton, 3-0

Manchester City – Liverpool, 2-3

Atl. Madrid – Manchester City, 0-0

Manchester City – Liverpool, 2-2

Real Madrid fem senaste:

Osasuna – Real Madrid, 1-3

Sevilla – Real Madrid, 2-3

Real Madrid – Chelsea, 2-3 (efter förlängning)

Real Madrid – Getafe, 2-0

Chelsea – Real Madrid, 1-3

Se fler speltips här!

Mitt speltips Manchester City – Real Madrid

Det kommer att bli en otroligt intressant match mellan två makalöst bra fotbollslag under tisdagen. I dagsläget står Manchester City som solklara favoriter till att vinna matchen om man ser till marknadens odds. Okej, Manchester City kanske är det bättre fotbollslaget för dagen men Real Madrid är trots allt mesta mästare i Champions League och Benzema i sitt livs form. Dessutom rutin av de största matcherna. För mig är Man City alldeles för stora favoriter i denna drabbning. Marängerna kommer att stå upp bra och mitt spel blir att båda lagen gör mål.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback