Annons

Juventus - Paris Saint-Germain: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 november 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Allianz Stadium    Carlos Del Cerro
2 nov 2022 at 15:22 (Uppdaterad 2 nov 2022 at 22:54) 02/11
5
0

Champions League gruppspelsomgång 6

Chans (1-X-2): 15-20-65%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
NordicBet Till NordicBet
Vi ger dig speltips på det sista gruppspelsmötet i grupp H mellan Juventus - PSG med högsta odds från vårat matchcenter. Matchstart 21:00 ikväll, 2/11-2022.

Juventus fiaskosäsong fortsätter

När den här säsongen drog igång var det många som hade stora förhoppningar på storklubben från Turin. Men efter tolv omgångar i ligan och fem spelade matcher i Champions League har den gamla damen inte gjort många supportrar nöjda. Bara 22 poäng på tolv matcher i ligan är för dåligt med Juventus mått mätt. Samtidigt har laget bara skrapat ihop tre poäng i grupp H, vilket innebär att deras Champions League-säsong är över.

Klubben har dock möjligheten att fortsätta sitt Europaäventyr i Europa League – en turnering som kanske passar Juventus bättre? Det är nämligen uppenbart att laget inte har den kvaliteten som krävs för att spela i CL. Trots många bra spelare i truppen går man mot en fiaskosäsong. En vinst mot PSG under onsdagen hade säkrat avancemanget till Europa League, men räkna med att det blir tufft mot ett formstarkt PSG.

PSG går från klarhet till klarhet

Till skillnad från Juventus gör PSG en riktigt stark säsong hittills. Man leder Ligue 1 och ser överlägsen ut de övriga lagen samtidigt som man leder grupp H inför den sista matchen. Vad som skiljer PSG denna säsong från den förra är att anfallstrion Messi, Neymar och Mbappe har hittat kemin och trivs bra ihop. Det känns som att denna trio är alla försvarares värsta mardröm i dagsläget.

Trots att man leder grupp H är det långt ifrån klart att PSG faktiskt tar hem gruppsegern. Benfica har nämligen lika många poäng och kommer med största sannolikhet vinna sin sista match. Om PSG vill säkra gruppsegern är det tre poäng som gäller mot Juventus. PSG är det klart bättre laget för dagen och bör inte ha några problem med ett svagt Juventus.

Juventus fem senaste:

Lecce – Juventus 0-1

Benfica – Juventus 4-3

Juventus – Empoli 4-0

Torino – Juventus 0-1

M. Haifa – Juventus 2-0

PSG fem senaste:

PSG – Troyes 4-3

PSG – M. Haifa 7-2

AC Ajaccio – PSG 0-3

PSG – Marseille 1-0

PSG – Benfica 1-1

Mitt speltips Juventus – PSG

Medan Juventus har stått för ett fiasko har PSG levererat i Champions League. Den sista matchen är dock viktig för båda lagen då den gamla damen vill ta sig vidare till Europa League samtidigt som PSG vill vinna gruppen för att få en lättare lottning i slutspelet. PSG är dock ett par nivåer bättre än Juventus och löser en vinst här. Juventus får hoppas på att M. Haifa förlorar sin match och avancera på så sätt. Mitt speltips blir att PSG vinner matchen.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback