Reklam

Holland - Tjeckien: 1

Matchcenter
27 juni 2021 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Puskas Arena (neutral)    Sergey Karasev
24 jun 2021 at 12:52 (Uppdaterad 27 jun 2021 at 19:55) 24/06
92
0
Chans (1-X-2): 61-23-16%
Spelvärde: 104,31%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet
Holland har hitills spelat bra och visat på mycket stabilitet över hela slagfältet. Tjeckerna vill stå kompakt och satsa på att Schick gör mål i kontringar, men holländarna har mycket mer kvalitet och bättre förutsättningar i denna uppgörelse.

Talar för spelet

  • Holland gick vidare från sin grupp med nio poäng under tre matcher, och laget har varit bra på att skapa chanser och inte minst utnyttja dem, särskilt Depay och Wijnaldum har spelat riktigt bra.
  • Försvarsmässigt har holländarna stängt bra, om man bortser från de två mål som Ukraina gjorde i den första matchen, har Nederländerna hållit nollan i de efterföljande två uppgörelserna. Det har varit mer stabilitet i mittförsvaret efter att De Ligt kom tillbaka.
  • Jag förväntar mig att vi kommer få se ett holländskt lag som kommer försöka ta kontroll över matchen genom att jaga bollar och inte minst genom att hålla ett högt offensivt tryck på det tjeckiska försvaret.
  • Tjeckien har inte imponerat överhuvudtaget på mig under detta EM.

Talar emot spelet

  • Holland har haft hemmafördel under alla sina gruppspelsmatcher. På Puskas förväntar vi oss fler tjeckiska supportrar än holländska.
  • Tjeckerna kommer satsa hårt på snabba kontringar.
  • Det kommer vara 30 grader varmt i Budapest på söndag. Värmen kan utmatta bägge lagen.

Holland

Förväntad startelva 3-5-2: Stekelenburg- De Vrij, De Ligt, Blind- Dumfries, De Roon, Wijnaldum, De Jong, Van Anholt- Weghorst, Depay.

Truppnytt: Frank De Boer kommer ställa upp med sitt starkaste manskap i matchen. Han verkar inte vilja ändra någonting i den förväntade startuppställningen jämfört med 3-0-segern mot Nordmakedonien senast i Amsterdam.

Tjeckien

Förväntad startelva 4-2-3-1: Vaclík- Coufal, Celutska, Kalas, Kaderabek- Soucek, Holes- Masopust, Darida, Jankto- Schick.

Truppnytt: Tjeckien måste klara sig utan vänsterback Boríl på som sitter i karantän, han kommer att ersättas av Kaderabek som dagligen spelar i tyska Hoffenheim, men annars verkar det inte som tränare Jaroslav Silhavy kommer att ändra någonting i förhållande till 0-1-nederlaget i London mot England senast.

Läs våra bästa speltips på EM

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback