Annons

Speltips : Halmstads BK - Brommapojkarna: Under 2,75 Mål

Matchcenter
29 april 2023 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Oerjans Vall
Uppdaterad
10
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chance (over-exact-under): 25-25-50%
Spelvärde: 106,50%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-2
Expekt Till Expekt
Nykomlingsmöte på Örjans Vall på lördag när Brommapojkarna kommer på besök och jag gillar underspelet här.

2.75-linan generös

Det förväntas en målrik match på Örjans Vall när Halmstad tar emot Brommapojkarna i Allsvenskan omgång 5. Jag tror inte det och satsar på undern här, men håller fortsatt nere instanserna när det kommer till över/under-spel.

Hemmalaget kommer med en förlust i bagaget när man blev nollade på Guldfågeln Arena i Kalmar där slutresultatet skrevs till 2-0 där smålänningarna var effektiva. HBK skapade en del chanser och var inte alls ofarliga men Friedrich gjorde en stabil insats i KFF-målet.

Halmstad tog en blytung seger i den senaste hemmamatchen mot Djurgården när de vann med 2-0. Där kan man dock tacka DIF-slipsen Picornell som bjöd på riktigt blekt målvaktsspel, annars hade matchen mycket väl kunnat sluta 0-0.

BP i sin tur åker ner till Halland med extra självförtroende efter att slagit Mjällby med 2-0 och tagit säsongens första poäng. En fin laginsats och något att bygga vidare på inför nästa runda där viktiga pinnar står på spel mot en hyfsat jämnbra motståndare som HBK.

Släppte in 14 mål på 15 matcher

Fina siffror från förra säsongen på Örjans Vall där HBK bara släppte in 14 mål på hela säsongen i Superettan. Lagets defensiv ser fortsatt välorganiserat ut och det trots att Baffo saknats i inledningen. 

Gästerna lär komma med full respekt och vara ute efter att försöka sno med sig en poäng som bäst här. Historiskt har BP haft det svårt i Halmstad där senaste segern kom 2009.

I min analys kan jag inte se annat än ett defensivt fokus från stockholmarna här som kommer med två riktiga bottennapp på resande fot efter förluster med 3-1 mot Djurgården samt 5-0 mot Elfsborg i Borås.

Olof Mellberg lär vara ute efter att hitta rätt i bortaspelet och riskerna lär minimeras. En typisk match där båda lagen kommer vara nöjda med delad poäng ju längre in vi kommer. 

Även om Vasic och Pettersson gjorde varsitt senast samt en Granath som varit helt ok sedan han kom till Halmstad så är känslan att det inte direkt är två lag som kommer ösa in bollar den här säsongen.

Speltips: Under 2.75 mål asian line

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback