Annons

Speltips : Djurgården - Malmö FF: 2 ( -0.25 asian hcp)

Matchcenter
25 april 2024 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
Uppdaterad
7
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 57%
Spelvärde: 105,45%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Malmö FF besöker Tele2 Arena med full pott med sig i resväskan. Djurgården står för motståndet och ska försöka komma tillbaka på vinnarspåret efter den tunga derbyförlusten.

Ny derbytorsk för DIF

Det börjar bli en riktig tradition med Djurgården och derbyförluster. I söndags åkte man återigen på däng när AIK vann med 2-0 på Friends Arena.

Kim Bergstrand sprudlade inte direkt i intervjun efter matchen där han inte hade något direkt svar på varför laget har så extremt svårt med derbyn.

Besviken var såklart tränaren på insatsen där det märks ordenltigt att Rasmus Schuller saknas på mitten. Albin Ekdal som kom in inför säsongen hänger inte alls med i tempot och är en besvikelse som heter duga så här långt.

Den hajpade norrmannen från Bodö/Glimt, Gulliksen har även han gjort magplask. Musa Qurbanly visade missnöje efter att på nytt blivit petad med att sluta följa DIF på Instagram och byta sin profilbild. Kan det vara ett stökigt läge i truppen även denna säsong?

På den ljusa sidan är Wikheim och Nguen tillbaka från skador och troligtvis redo för eventuella startplatser mot MFF.

Malmö FF glänser vidare

Henrik Rydströms lag fortsätter att vara en klass för sig och har nu sopat rent i Allsvenskan med 4 av 4 segrar samt stabila 12-1 i målskillnad.

Mot Västerås SK i helgen blev det mer tuggmotstånd än vad man väntat sig där det dröjde till minut 82 innan Nanasi satte avgörandet.

Synd om nykomlingarna VSK som står upp bra på nytt men kammar noll. Visst borde MFF kanske gjort några fler mål och avgjort tidigare men en eloge till Kalle Karlssons gäng som bör få med sig resultat när som.

Vi har ett tajt spelschema på ingång nu men med tanke på den bredd som finns i Malmö och ett truppläge som är kalas så tror jag att segertåget kommer rulla vidare ett ta till.

Speltips

Mitt allsvenskan tips: Malmö FF -0.25 asian hcp till 1.85 hos nya Expekt.

DIF har släppt in 5 mål på de senaste två matcherna. Som tidigare nämnt är Rasmus Schuller saknad defensivt samtidigt som bland annat en viss Albin Ekdal ser rostig ut.

Det kommer garanterat bli svettigt trots fördelen på hemmaplan. Vi såg hur man släppte in tre mot Häcken som inte alls är lika starka som i fjol.

En riktig morot för gästerna är att bryta den segerlösa terenden som nu är uppe på hela 8 raka i Allsvenskan. 

2022 vann MFF borta mot DIF i Svenska Cupen men i seriespelet har man inte vunnit i Stockholm sedan 2017. Mattias Svanberg avgjorde då minut 90+4.

Mardörmsmotståndare men det är dags nu!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback