Reklam

Degerfors - Kalmar FF: 1

Matchcenter
18 april 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Stora Valla
16 apr 2021 at 14:58 (Uppdaterad 18 apr 2021 at 16:56) 16/04
6
0
Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 130,90%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
Unibet Spela nu hos Unibet

Det blev förlust i premiären för nykomlingarna Degerfors när de mötte AIK på Friends. Inget konstigt med det egentligen men kanske hade man förväntat sig mer av det värmländska laget. Inför säsongen skulle dra igång spelade de riktigt bra mot några av landets bästa klubbar då de vann mot både GAIS och Häcken. Hade tippat att de skulle föra med sig bitar av det till säsongspremiären, men det visade sig klart att AIK är ett långt mer rutinerat allsvenskt lag.

En fullt godkänd insats för Kalmar i premiären mot Örebro. Mest imponerande såg det stabila försvaret ut. Då framförallt den unge Elias Olsson. Men problemet var att få bollen i mål, för det skapades en hel del chanser framåt, men det gick inte att förvalta dem. Nye tränaren och klubbprofilen Henrik Rydström har en del att arbeta på offensivt.

Tippar att Degerfors hemma på Stora Valla tar alla poängen från mötet. Det återstår att se längre fram var Kalmar står idag efter deras katastrofala säsong förra året då det med största sannolikhet hänger kvar en hel del in i denna säsong. Degerfors har betydligt mer i sig än vad de visade i premiären med tanke på de fina resultaten de radade upp under försäsongen.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback