Reklam

Belgien - Portugal: 1

Matchcenter
27 juni 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Estadio de La Cartuja (neutral)    Felix Brych
25 jun 2021 at 16:17 (Uppdaterad 27 jun 2021 at 22:56) 25/06
91
0
Chans (1-X-2): 45-35-20%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet

Med tre raka vinster och som en av EM:s tre nationer med full pott efter avklarat gruppspel stormar Belgien in i åttondelen. Det börjar dra ihop sig till att bli sista dansen för deras gyllene generation och därför gäller det att hålla ångan uppe efter succén i gruppspelet om de ska uppgradera prisskåpet från bronset i VM 2018 till ett EM-guld 2021. För att de ska lyckas med uppgiften hänger största ansvaret på Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku då de båda måste fortsätta producera i samma takt som tidigare i turneringen.

I Portugal är det som vanligt Ronaldo som klivit fram som nationens stora stjärna och mer eller mindre på egen hand krånglat dem vidare till slutspelet. Draghjälp har han fått av Renato Sanches som för några år sedan var bland de hetaste talangerna i Europa då han plockades upp av Bayern München, som han senare floppade i, har från sin position på mittfältet storspelat och kommer säkert vara eftertraktad av storklubbarna i sommar. Laget är truppmässigt ett av mästerskapets bästa och sitter på massor av världsstjärnor som underpresterat. Kommer spelare som Fernandes och Silva igång kan de gå långt.

Se vårat matchcenter för fler odds och marknader på matchen!

Ronaldo är de stora matchernas man och gör nästan alltid mål även om han inte spelar bra. Han har en sinnesjuk förmåga att få in bollen i nätet. Det tippar jag att han kommer lyckas med även i mötet mot Belgien. Men det råder en del frågetecken kring försvaret för i sista gruppspelsmatchen mot Frankrike skar Pogba med sina världsklasspassningar genom den portugisiska försvarslinjen. Nu ställs de mot en ännu bättre passningsläggare i Kevin De Bruyne som på något magiskt vis alltid levererar bollar fram till Lukaku. Jag tippar att det slutligen fäller de regerande europamästarna och skickar ut dem ur turneringen.

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback