Annons

Speltips : Arsenal - Liverpool: 2 (-1 ah)

Matchcenter
4 februari 2024 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Anthony Taylor
Uppdaterad
6
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 23%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 4,35
Units: 2/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Vilken jvla match vi har att se fram emot i helgen när Liverpool åker till Emirates på söndag. Ingenting ser ut att kunna stoppa Klopp-tåget just och plockar en tuff lina.

Conor Bradley

Först måste jag passa på att hylla en spelare som under senaste veckan gått från typ okänd till en världsstjärna. Den nordirländska högerbacken har i Trent Alexander-Arnolds frånvaro dominerat totalt både i det defensiva spelet men även offensivt med 5 assist och nu ett snyggt mål mot Chelsea på Anfield.

Det har belönats med att bli utnämnd till matchens spelare två ggr i rad. Jag är rätt säker på att det vi ser är Premier Leagues bästa högerback inom snar framtid och att "Trenty" äntligen kommer få ta steget upp i banan mer frekvent.

Vi får se till helgen vem som startar, även om Conor känns outtröttlig så har han som sagt fått väldigt mycket speltid i januari och kanske dags för lite vila.

Hybris-bet

När man prickat formtoppen med bettingen så är det lätt att sväva iväg på moln, vilket jag får erkänna lite nu när jag plockat detta premier league tips på "Reds" i den stora fighten på söndag mot Arsenal.

 Men just nu känns det som det inte finns något annat än rida vidare på Klopp-train. Sedan han gick ut med sin avgång så har det boostat truppen något fruktansvärt där vi återigen ser det där sanslösa presspelet vi blev bortskämda med säsongen då LFC blev mästare.

Får vi se ett lika aggressivt Liverpool som i gårdagens match mot Chelsea, ja då kommer Gunners få det jobbigt. Kan vi dessutom få se en mer effektiv Darwin Nunez varför skulle inte siffrorna kunna rinna iväg även här? Hur många skott i virket hade uruguayanen egentligen?

Speltips Arsenal - Liverpool

Har full respekt för Arsenal såklart, speciellt hemma på Emirates där vi nyligen såg Palace krossas med 5-0. Tycker dock väldigt mycket hänger på en viss Bukayo Saka och inte alls samma offensiva spets som just nu finns i LFC trots att Salah är borta.

Tyvärr missar egyptiern återigen p.g.a. den skada han drog på sig i afrikanska mästerskapen men i övrigt ser läget ljusare ut än på väldigt länge. Robertson och Trent lär nu vara helt redo för startelvan igen (om de platsar..).

Mitt speltips: Liverpool -1 asian hcp till 5,00 hos SpeedyBet.

Pressen är ändå på Mikel Arteta här som nästan måste gå för tre poäng. Även om jag hoppas så behöver inte gästerna kliva ut och gasa utan ligga och fiska efter snabba omställningslägen som de är mästare på.

Spännande att se med vilken mentalitet som Jurgen Klopp kommer in med samt hur elvan kommer formas. Mac Allister fick en smäll på knäet i slutet mot Chelsea men förhoppningsvis ska det inte vara några problem, han är en viktig pjäs på mitten nu minst sagt.

Favorit i repris från det senaste mötet mellan lagen i London? (0-2). 

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback