Annons

AFC Bournemouth - Everton: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
12 november 2022 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Vitality Stadium    Craig Pawson
11 nov 2022 at 11:30 (Uppdaterad 12 nov 2022 at 17:58) 11/11
10
0

Premier League - omgång 16

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 121,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-0
Mr Green Till Mr Green
Speltips med högsta odds hämtat från vårat matchcenter på Premier Leauge-mötet mellan Bournemouth - Everton som spelas lördag, 12/11/2022 på Vitality Stadium.

Kan Bournemouth sätta defensiven?

När Bournemouth tog klivet upp till Premier League inför den här säsongen var det många som trodde att laget skulle få det tufft. Oddsen på att klubben skulle klara sig kvar i högstaligan var inte i deras favör, men efter 14 omgångar är känslan att man har kvaliteten för att faktiskt lösa ett nytt kontrakt. Klubben från Kings Parks behöver dock få ordning på defensiven och hitta någon form av stabilitet.

I skrivande stund är Bournemouth den klubb som har släppt in mest mål (32) av alla i ligan. I dagsläget har de rödsvarta lyckats skrapa ihop 13 poäng, vilket innebär en 17:e placering och således säker mark. Det är dock tajt i botten av tabellen och Nottingham som ligger sist har 10 poäng. En vinst mot Everton hade varit fint innan VM-uppehållet.

Everton har mer att ge

2021/22 säkrade Everton kontraktet i högstaligan med minsta marginal efter en makalös uppryckning på vårkanten. Inför 2022/23 var det svårt att veta var Merseyside-klubben står. Efter 14 omgångar är känslan att Everton går mot ytterligare ett svagt spelår som kommer att handla om att säkra kontraktet snarare än att hota om Europaplatserna.

Everton har bara tagit 14 poäng och Frank Lampard har det aningen tungt. Det finns dock många duktiga spelare som helt klart håller för Premier League i truppen. Man kan med andra ord önska sig mer av ett Everton som aldrig har åkt ur den högstaligan. Med lite stolpe in i matcherna framöver kan säsongen få en positiv vändning.

Bournemouth fem senaste:

Bournemouth – Everton 4-1

Leeds – Bournemouth 4-3

Bournemouth – Tottenham 2-3

West Ham – Bournemouth 2-0

Bournemouth – Southampton 0-1

Everton fem senaste:

Bournemouth – Everton 4-1

Everton – Leicester 0-2

Fulham – Everton 0-0

Everton – Crystal Palace 3-0

Newcastle – Everton 1-0

Mitt speltips Bournemouth – Everton

I den sista omgången innan VM-uppehållet bjuds vi på ångestmatch där båda lagen är i stora behov av poäng. På förhand känns denna match helt öppen där det lag som har den rätta dagen vinner. Tre poäng hade ökat gapet till botten och gett det vinnande laget lite lugn och ro under uppehållet. Jag tippar på en målrik match. I Bournemouths senaste tre matcher har det blivit 17 mål. Mitt speltips blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback