Reklam

Vinn VIP-resa till Formel 1 i Japan med Unibet och Mika Häkkinen

Denna kampanj är inte längre aktiv

Denna kampanj är giltig för existerande kunder

Gå till Unibet och anmäl dig till tävlingen här!

Den 7:e oktober kör Formel 1 säsongen vidare i Japan, nu får du och en vän chansen att vinna en VIP-resa till loppet på Suzuka, ni får också möjligheten att träffa den tvåfaldiga världsmästaren Mika Häkkinen. I VIP-resan ingår allt: Flyg, boende, måltider, biljetter till Grand Prix-tävlingen på Suzuka och slutligen en träff med Mika Häkkinen. 

Hur deltar du i tävlingen?

Att delta i tävlingen är väldigt enkelt, för varje spel du placerar värt minst 50kr får du en lott i utlottningen. Spelet kan placeras på valfri sport och du kan maximalt tjäna 5 lotter per dag. Tävlingen pågår fram till 9:e september kl. 23:59. 

Regler för tävlingen

  • Du måste anmäla dig för att delta, detta gör du på Unibets hemsida.
  • Du måste satsa minst 50kr på valfri sport innan den 9:e september kl. 23:59 för att få en lott och således vara med i utlottningen.
  • Två spelare dras som vinnare i utlottningen.
  • De båda vinnarna får ta med varsin gäst.
  • Du kan tjäna maximalt 5 lotter varje dag.

 

Formel 1 säsongen 2018

Formel 1 2018 leds i nuläget av Lewis Hamilton som har samlat in 256 poäng hittils. Hamilton vann också det senaste racet i Italien. Tvåa på rankingen finner vi tyska Sebastian Vettel med 226 poäng. Nästa Grand Prix är Singapore Airlines Grand Prix i Singapore som förra året vanns av denna säsongens ledare Lewis Hamilton. Lewis Hamilton trivs i Singapore och har under de senaste säsongerna radat upp fina resultat på Marina Bay Street Circuit i Singapore. 

200% upp till 1000kr i välkomstbonus för alla nya kunder hos Unibet!

Om du inte redan har ett konto hos Unibet, har du möjlighet att ta del av en väldigt fördelaktig bonus. Hela 200% upp till 1000kr, samt att du också får 50 freespins som du kan använda på de olika casinospelen som Unibet erbjuder. Unibet har ett riktigt brett utbud av sport och är ett av världens största spelbolag. Unibet erbjuder också livestream på en rad matcher varje dag vilket medför att du kan följa matcherna live samtidigt som du livebettar! Hos Unibet får du ett professionellt bolag som alltid sätter kunderna först, skapa ett konto hos Unibet och ta del av 200% upp till 1000kr i välkomstbonus!

 

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback