Reklam

81 ggr pengarna på United eller 7.00 på City?

Slutar: 7 dec 2019 at 18:30
Endast 2 dagar kvar

Detta erbjudande är för nya kunder

Ta chansen att spela till extra höga odds på matchen mellan Manchester City och Manchester United. 888 Sport har just nu ett erbjudande där du får 81 gånger pengarna på United-seger, eller 7.00 i odds på City om du så vill.

Extra laddat Manchester-derby

Enligt oddsen är Manchester City favoriter och de behöver varje poäng de kan få för att haka på Liverpool i toppen. Manchester United å sin sida är också i behov av segrar för att jobba sig uppåt i tabellen.

Räkna med heta känslor både på och utanför planen i den här oerhört viktiga matchen. Kommer något lag vara nöjt med kryss, är frågan?

Ta del av erbjudandet här!

Testa 888 Sport med boostade odds.

Oddsbonus City United

Likadant oddsutbud som hos LeoVegas och Unibet

888 Sport lanserades på marknaden i mars 2008 och har sedan dess tagit stora kliv till att bli ett av de största spelbolagen i Europa.

Spelbolaget har svensk licens och använder samma oddsleverantör som bland andra LeoVegas, Mr Green och Unibet.

Använder du dig av en Apple- eller Android-telefon kan du enkelt ladda ner applikationen 888 Sport kostnadsfritt. Skapa ett konto genom den här kampanjen och testa "åttorna" redan nu!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Gäller enbart nya kunder. Minsta insättning är 100 SEK med insättningskoden "888BO". Satsa minst 50 SEK. Ytterligare vinster kommer att krediteras som free bet tokens. Regler&Villkor gäller.

Feedback