Annons
Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Odds på Schweiz - Tyskland 23/06, Europa - EM

Den 23 juni kl. 21.00 väntar gruppfinal när Schweiz och Tyskland möts i EM 2024. En match som troligtvis kan bli väldigt underhållande i kampen om vem som skaffar sig bäst läge inför åttondelsfinalerna. Betting ger er de senaste lagnyheterna, oddsen och speltipsen inför sista omgången i Grupp A i EM!

Odds Schweiz - Tyskland

Jämför odds EM 2024 på mötet mellan Schweiz och Tyskland nedanför. Båda lagen kommer nöjda med poäng från de första omgångarna. Risk för ett taktiskt oavgjort resultat eller ser vi någon vinnare här?

Schweiz - Tyskland: Odds på vinnare

Kan Schweiz sätta käppar i hjulet för den tyska EM-festen? Eller kommer de tyska värdarna att fortsätta på det vinnande spåret? Schweiz och Tyskland möts på Deutsche Bank Park i Frankfurt i den tredje gruppspelsmatchen i EM 2024 söndagen den 23 juni och tyskarna är favoriter att vinna med odds omkring 1,70 medan Yakins gäng hittas till en bit över 5,00.

Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Inför Schweiz - Tyskland

Vi är framme vid den tredje och sista omgången i grupp A, där gruppsegraren ska utses mellan Schweiz och Tyskland. De tyska EM-värdarna var den första nationen som säkrade avancemang i turneringen efter att ha besegrat Skottland och Ungern i sina två första matcher. Schweiz har plockat fyra poäng  efter en seger över Ungern och oavgjort mot Skottland och är också så gott som klara.

Betyder det här att Schweiz - Tyskland kommer att bli en tråkig historia där ingen går för seger? Knappast. Med en vinst kommer båda lagen att sluta på den attraktiva förstaplatsen i grupp A, som kommer att möta andraplatsen i grupp C i åttondelsfinalen. Och skulle inte både Schweiz och Tyskland hellre möta Slovenien, Serbien eller Danmark än England, som förväntas sluta på första plats i sin grupp?

Det är också svårt att föreställa sig att Julian Nagelsmann och det tyska landslaget inte kommer att fortsätta att vara mycket motiverade att ge sin hemmapublik något att jubla över. 

Kommer Nagelsmann rotera?

Den stora frågan inför matchen är hur mycket Julian Nagelsmann kommer att rotera sitt tyska lag. Kommer han att rotera från start med en ny startelva? Eller kommer han bara att göra byten i andra halvlek? 

Det finns säkert tyska spelare som kan dra nytta av en paus och med sex poäng kommer Nagelsmann utan tvekan att frestas att vila några nyckelspelare. Det kan till exempel vara Toni Kroos på mittfältet. Julian Nagelsmanns stora problem är att hans lag ställs mot ett schweiziskt lag som själva vill toppa gruppen. 

Det måste gå katastrofalt fel för att Schweiz ska åka ur turneringen med en förlust mot Tyskland, medan en vinst skulle innebära att de stjäl förstaplatsen och (kanske) möter en mer hanterbar motståndare i åttondelsfinalen.

Schweiz har mer att vinna än att förlora och är alltid en farlig motståndare att spela mot. Därför är Nagelsmanns utrymme för rotation och experimenterande begränsat om han vill säkra Tyskland förstaplatsen i grupp A.

Lagnyheter

Schweiz tremannaförsvar har fungerat bra i lagets två första matcher i EM. Systemet har gett dem en plattform för bollinnehav, samtidigt som de har kunnat vara farliga på omställningar. Murat Yakin, Schweiz förbundskapten, skulle förmodligen föredra att fortsätta i samma anda mot Tyskland. Det återstår att se om han får klara sig utan Fabian Schär i försvaret efter att Newcastle-spelaren bröt näsan i matchen mot Skottland. Yakin kommer att vara nöjd med att Breel Embolo fick en bra start mot Skottland efter att ha kämpat för formen före EM.

Det finns inga skador för Tyskland. Julian Nagelsmann kommer dock fortfarande att ha mycket att tänka på när det gäller rotation. I synnerhet kommer han att frestas att ta in sådana som Leroy Sane, Niclas Fullkrug, Nico Schlotterbeck och Emre Can och ge dem lite värdefull speltid. Vi får vänta till dryga timmen före avspark för att få reda på hur Tyskland kommer att ställa upp.

Spelvärda odds till matchen

Vi har redan haft många överraskningar i detta Europamästerskap. Det är verkligen inte omöjligt för Schweiz att ta alla tre poängen och stjäla första platsen från Tyskland - men vi tvivlar fortfarande på det. Ett spel på Tyskland rak ligger runt låga 1.70, vilket vi inte alls lockas av.

Ett spel på att båda lagen gör mål ser ut som ett av de mest sunda spelen på matchen, i kampen om första platsen. Spel på oavgjort till över 4,00 tycker vi även finns fint värde i. Inte helt omöjligt att vi kan få se tyskar som bara spelar av matchen vid ett slutskede då laget alltså även vinner gruppen vid kryss.

Spelbolag med bäst odds på Schweiz - Tyskland i EM 2024

Nedan listar vi några bettingsidor med svensk licens vi tycker man ska skaffa konto till under Fotbolls-EM.

100% gratisspel upp till 2000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 2000 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.Tillgänglig från 14/06/2024 00:00 till 14/07/2024 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Oddsboost på 2.00, max insats 500 kr, max vinst 1000 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024/06/13, 00:00 till 2024/07/14, 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 8.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 16000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor:

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på comeon.com Spela ansvarsfullt. Välkommen till Spelpaus.se I Stödlinjen för spelare och anhöriga


Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 1000 kr.


FAQ: Schweiz - Tyskland EM 2024

Här får ni svaren på de vanligaste frågorna om Schweiz mot Tyskland i EM.

När spelas matchen mellan Schweiz - Tyskland?

Matchen mellan Schweiz och Tyskland i EM 2024 spelas den 23 juni med avsparkstiden 21.00. Se vår guide spelschema em fotboll till samtliga matcher i slutspelet.

Vilka vann senaste mötet mellan nationerna?

Lagen möttes senaste i Nations League 2020, en häftig match som slutade 3-3.

Var kan jag se Schweiz - Tyskland?

Du ser EM-matchen mellan Schweiz och Tyskland på SVT Play den 23 juni klockan 21.00.

Vilket lag är favoriter mellan Schweiz - Tyskland?

Spelbolagen håller Tyskland favoriter med odds runt 1,70.

Feedback