Annons

Förhandstitt med odds på Timrå - SHL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Timrå

Hela spelschemat

Förra säsongen spelade Timrå IK på sin absoluta topp när man knep en femteplats. I slutspelet åkte man dock på torsk i kvartsfinalen mot Örebro. Oavsett vad ser möjligheterna goda ut för Timrå den kommande säsongen. Rent kvalitetsmässigt har Timrå ett spelarmaterial som absolut kan vara med och störa de andra topplagen. Hemvändaren Filip Hållander kan komma att bli mycket viktig för sitt lag. Om tränarstaben lyckas få ihop det nya laget bör vi inte bli förvånade om Timrå återigen står för en finfin säsong i SHL 2023/24.

Odds på Timrå SHL 23/24

Från sist till storsatsning, det händer grejer i Medelpad. Med detta ökar kraven och förväntningarna, Timrå ska vara bättre redan nu i höst och kanske till och med utmana om slutspelsplatser, med tanke på vilka spelare som finns i truppen.

Timrå: Odds SHL 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Timrå: Att vinna SHL 2023/24 -Inklusive slutspel 12,00
Timrå: Att sluta topp 2 5,60

Timrås styrkor

Under försäsongen har Timrå imponerat där offensiven har stuckit ut allra mest. På sina fem träningsmatcher har man vunnit samtliga och stått för hela 23 mål. Förmodligen är det just anfallet som kommer vara Timrås starkaste vapen den kommande säsongen i SHL. Ifjol gjorde laget 136 mål i grundserien, men känslan är att Timrå kommer göra ännu fler mål säsongen 23/24.

Timrås svagheter

Det andas helt klart ambition och framtidstro runt Timrå just nu. Men ska vi sätta något frågetecken på laget får det vara backsidan. Man har trots allt tappat både Jakob Stenqvist och Robin Alvarez utan att ha tagit in någon likvärdig ersättare. Såklart kan någon av de yngre spelarna kom att utvecklas till något bra och stå för fina säsonger, men både Robin och Jakob kommer att saknas där bak.

Fakta om Timrå:
 

Grundad: 1928
Hemmaarena: NHC Arena, kapacitet 6 000
Tränare: Anders Karlsson
Titlar: Inga titlar.
Placering 2022/23: 5 i grundserien, ut i kvarten

Timrås historia

Timrå IK bildades redan 1928, men det var år 1937 som hockeylaget kom till. Trots att Timrå har fostrat många duktiga hockeyspelare genom åren har klubben aldrig lyckats vinna något SM-guld. Däremot har många Timrå-fostrade spelare vunnit SM-guld med andra klubbar. Laget spelar sina hemmamatcher på NCH Arena. Hittills har Timrå spelat 36 säsonger i Sveriges högsta division. På den svenska maratontabellen ligger Timrå på plats 14 i dagsläget.

Spelschema, Timrå

Spelschema, Odds SHL 23/24

Kommentarer

Feedback