Annons

TV-tablå för SHL

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less
Om du vill åt en komplett överblick av alla TV-tider i SHL har du hamnat helt rätt. SHL spelas över 52 omgångar och därefter väntar slutspel. Det gör att det finns mängder av matcher att följa när Sverige ska utse landets bästa hockeylag. 

Missa inte vår genomgång av odds på SHL!

SHL på TV, tider och kanaler

Inget innehåll hittades.

Var kan jag se SHL på tv?

Om du vill följa SHL 2023/24 från soffan i hemmet framför tv:n eller datorn är det C More som gäller. SHL är världens tredje bästa hockeyliga och under säsongen är det matcher nästan varje gång. Tiderna varierar beroende på om matcherna spelas vardagskvällar eller helger. 19:00 är det många matcher som avgörs på vardagskvällar och 15:15 är en vanlig tid om det är helgmatch. Det finns också andra tider matcherna avgörs men dessa är de två överlägset vanligaste.
Det är C More som har rättigheterna för att streama SHL och alla SHL-matcher och de sänder matcherna i deras sportkanaler. Ett fåtal matcher sänds i TV4 och TV12, framförallt när det är slutspel och intresset är ännu större.

Livestreaming av SHL

För den som vill ta del av SHL är det ett abonnemang hos C More som gäller. Tjänsten erbjuder olika abonnemang men det är ”C More All Sport” som gäller för den som vill ta del av utbudet från SHL. Du kan streama alla matcher från din dator, mobil eller surfplatta.

Feedback