Annons

Förhandstitt med odds på Örebro HK - SHL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Örebro HK

Hela spelschemat

Johan Hedberg har tagit över som ny huvudcoach i Örebro HK. Det är en tränare som har lång erfarenhet av bland annat NHL. En av hans främsta egenskaper är att han ger självförtroende åt spelarna. Det visade han inte minst i Mora tidigare. Under transferfönstret har klubben tagit in ett par spännande spelare som kan växa ut till något stort för Örebro. Ifjol hade ledde man med 2–0 i matcher mot Skellefteå i semifinalen – för att sedan klappa ihop och förlora fyra raka. Vi kan alla räkna med att Örebro är riktigt revanschsugna den kommande säsongen. Hedbergs lag är ett av SHL 2023/24 mest spännande.

Odds på Örebro SHL 23/24

Örebro ser ut att bli ett mittenlag i år igen, men rankas ändå relativt högt bland potentiella vinnare efter de självklara topplagen. Det ser ut som att Hedberg kan ha något på gång i Närke och om alla bitar faller på plats så är man lite av en outsider i ett eventuellt SM-slutspel i år igen.

Örebro: Odds SHL 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Örebro: Att vinna SHL 2023/24 -Inklusive slutspel 8,80
Örebro: Att sluta topp 2 4,80

Örebros styrkor

Det går att hitta många styrkor med detta Örebro som visade mycket förra säsongen. Först och främst har man en riktigt bra förstamålvakt i 35-åringen Jhonas Enroth. Vill det sig väl kan han vara med och konkurrera om att bli ligans bästa. Det som känns mest spännande med Örebro är dock den nya huvudcoachen. Det han åstadkom med Mora i Hockeyallsvenskan är imponerande på alla sätt. Lyckas han överföra samma tro och självförtroende till sina spelare i Örebro får de övriga lagen passa sig.

Örebros svagheter

Vi ska såklart inte hylla detta Örebro till skyarna. I semifinalen mot Skellefteå visade man sina svagheter efter att ha tappat 2-0 i matcher till 4-2. Ser vi till spelarmaterialet har man inte på något sätt ligans bästa trupp. Om Örebro vill göra en bättre säsong är det stenhårt jobb och vind i seglen som gäller. Presterade man över sin egen förmåga ifjol? Upp till bevis.

Fakta om Örebro HK:
 

Grundad: 1990
Hemmaarena: Behrn Arena, kapaciet 5 500
Tränare: Johan Hedberg
Titlar: Inga titlar.
Placering 2021/22:  4:a i grundserien, ut i semifinal

Örebros historia

Örebro HK har en relativt ung historia då klubben bildades 1990. På den svenska maratontabellen är man placerade på plats 17 med 474 matcher i Sveriges högsta division. Klubben har aldrig vunnit ett SM-guld. Klubben har spelat i SHL sedan säsongen 2013/2014. Hemmamatcherna spelas på Behrn Arena.

Spelschema, Örebro HK

Spelschema, Odds SHL 23/24

Kommentarer

Feedback