Det närmar sig med snabba steg, det kommande VM-slutspelet i Ryssland. Janne Andersson och det svenska landslaget befinner sig just nu ner i Abu Dahbi för den årliga januariturnén. Utöver det så är en träningslandskamp mot Chile, och nu även mot Danmark inbokad. Läs mer om Sveriges uppladdning här!

 

Pre camp på hemmaplan

Janne Andersson och hans ledarstab har valt att lägga ett läger, uppdelat i två faser, hemma i Sverige på hemmaplan. Den 27 maj är det samling för den uttagna VM-truppen i Stockholm för ett pre camp läger där man kommer påbörja förberedelserna på allvar. Där efter följer ännu ett läger på en ännu outtalad ort i Sverige. Så här ser schemat för det svenska landslaget ut i helhet fram till avspark för VM 2018:

Sveriges förberedelser inför VM 2018:

24 mars - Sverige vs Chile (Friends Arena)

27 maj - 3 juni - Pre camp i Stockholm, varav match mot Danmark 2 juni

5 juni - 10 juni - Pre camp på annan ort i Sverige, varav match mot ännu outtalat motstånd 9 juni

12 juni - Avresa till Ryssland och incheckning på hotellet

16 juni - Flyg till Nizhny Novgorod för premiärmatchen mot Sydkorea

 

Den slutgiltiga VM-truppen kommer att presenteras under ett större evenemang den 15 maj. Fram tills dess kan vi bara spekulera om vilka som kommer få äran att representera Sverige under sommarens fotbollsmästerskap i Ryssland! Se till att hålla utkik på sajten för fler uppdateringar kring det svenska landslagets förberedelser.