VM-kvalet börjar dra ihop sig och endast 2 möten kvarstår för våra svenska krigare, som vid det här laget faktiskt visat att det går att både sparka boll och göra mål utan Zlatan Ibrahimovic, det är nu eller aldrig som det gäller för Sverige om man vill ta plats i världens största fotbollsturnering.

För drygt 3 veckor sedan ville nog mer eller mindre hela det svenska folket begå kollektivt självmord efter att Sveriges försvar, lett av Andreas Granqvist varit fullkomligt odugliga och schabblat bort en på pappret enkel bortamatch mot Bulgarien. Revanschsugna som få och efter en troligen rejäl uppläxning av Party-Janne klev man ut på Borisov Arena och visade var skåpet ska stå, matchen slutade 0-4 och drömmen om VM är nu åter inom räckhåll!

 

Fotbollspaket med biljetter och fickpengar ska delas ut!

Visst är det så! Vi på betting.se har tillsammans med Bethard* kommit över ett antal biljetter till den otroligt viktiga matchen hemma mot Luxemburg på Friends Arena, 3 poäng på hemmaplan är ett absolut måste om vi ska ha en chans att få fira midsommar i det härliga Ryssland nästa sommar. Det hela kommer utspela sig i vår Facebook-grupp och om du inte redan blivit medlem i den rekommenderar vi starkt att du blir det, ögonaböj! Förutom att tävla ut fotbollspaket med biljetter så delar vi även med oss av flertalet exklusiva speltips, tävlingar och tankar kring sport i största allmänhet. 

Såhär deltar du:

Att delta i tävlingen är lättare än att hålla förstastolpen vid en hörna, om du inte heter Mikael Lustig. Det enda du behöver göra för att ha chans på VM-kvalbiljetterna är att följa dessa 3 enkla steg:

  1. Gå med i facebook-gruppen (som du hittar HÄR).
  2. Bjud in 5 polare till gruppen.
  3. Skriv ett inlägg med ett speltips och tagga dina 5 polare i kommentarsfältet.

Tävlingen avslutas 23:59, 30 september och vinnaren meddelas direkt.

Nya kunder får 100 kr helt gratis hos Bethard*

Utöver fotbollspaketet har vi även plockat fram ett gratiserbjudande med Bethard*, alla nya kunder som öppnar ett konto genom oss på Betting.se får 100 kr gratis att spela för. Detta erbjudande går självklart alldeles utmärkt att kombinera med vår exklusiva bonus som ger dig 100 % upp till 1400 kr.

 

Hämta 100 kr + 100% upp till 1400 kr här!