Förra året hamnade pokalen återigen på skånsk mark och Malmö FF. Vilket lag vinner allsvenskan 2024?  Henrik Rydström kommer få bära favoritskapet på nytt med sitt Malmö FF där oddsen på förhand är historiskt låga. Betting har i den här artikeln gått igenom lagen som tros vara med och kunna utmana om SM-guldet 2024 i Allsvenskan.

Spela på vinnare av Allsvenskan hos Expekt!

Odds: vinnare Allsvenskan 2024

Favoriter att vinna Allsvenskan 2024 enligt oddsen.

Favoriter att vinna Allsvenskan 2024

Dessa är tippade favoriterna att vinna Allsvenskan 2024

Malmö FF 

De regerande mästarna klev in som stora favoriter förra säsongen men är nu ännu större favoriter till att lösa back 2 back-guld. Det är styrka att vinna Allsvenskan trots att man under stora delar av året underpresterat, men tack vare en Elfsborg-choke som heter duga plus förväntade utmanare som vek ner sig helt så landade pokalen i Malmöland för 23e gången. 

Henrik Rydström kliver nu in som tränare för andra säsongen och kan bygga vidare på något som ser ut att bli ett svårslaget lag. Man har plockat in Erik Botheim från Salernitana och Styger Larsen från Trabzonspor, men även målvakten Ricardo Friedrich som en klockren backup till Dahlin. Tre supervärvningar samtidigt som man fått behålla nyckelspelare från i fjol.

MFF går med rätta in som stora favoriter men vi tycker oddsen är för "tråkiga" och hoppas på att europaspelet kan öppna upp för någon av utmanarna vi kommer presentera här efter.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Bilder från när MFF tog hem guldet 2023.

Läs allt om vem som vinner skytteligan i Allsvenskan 2024!

BK Häcken

Det händer som vanligt väldigt mycket kring laget från Hisingen som till den här säsongen fått in en ny tränare i form av Pål-Arne "Paco" Johansen som är ett oprövat kort i allsvenska sammanhang. Den norska tränaren kommer senast från Odd Grenland i Tippeligan, men tidigare har Paco mest agerat som assisterande.

På spelarfronten har det även hänt grejer där den stora bomben var värvningen från GAIS, Julius Lindberg som blev utnämnd som Superettans bästa spelare 2023. Kan han växa vidare in i den allsvenska kostymen, ja då blir det här en lirare att hålla extra koll på i år.

Mixade resultat under försäsongen samt i Svenska Cupen, men inte alls konstigt med tanke på omsättningen och ruljansen av främst yngre förmågor. Får "Paco" ihop laget så kan det bli riktigt bra till slut men om det räcker till guld? Nja.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Djurgården IF

Ett av lagen som tillhör regionen en bit bakom Malmö FF, som enligt oddsen ska fighta om topp 3 den här säsongen är DIF. Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf var långt ifrån nöjda med fjärdeplatsen ifjol och det skakade något i truppen. Nu har man byggt ett lag som på förhand ser riktigt slagkraftigt ut med framför allt en defensiv som kanske är Allsvenskans starkaste.

Framåt har kanske en underskattad Deniz Hummet plockats in och på mitten hittar vi numera tunga pjäser som Albin Ekdal, Samuel Leach och den intressanta norrmannen Tobias Gulliksen från Bodö/Glimt.

Djurgården har verkligen imponerat under försäsongen och i Svenska Cupen. Med fullt fokus på Allsvenskan utan äventyr i Europa som stör så håller vi stockholmarna som de klart största utmanarna till Malmö FF i år.

Blir det SM-guld för Djurgårdens IF?


Glöm inte att kolla in våran sida med speltips!

Är Tobias Gulliksen den bästa värvningen i Allsvenskan 2024?

Speltips - Vinnare Allsvenskan 2024

När man tittar på oddsen över vem som vinner Allsvenskan den här säsongen så ser det ut att bli ett enkelt lopp för de regerande mästarna MFF. Vi tycker dock att runt 1,85 som vi i skrivande stund erbjuds är på tok för lågt. Med tanke på att skåningarna har ett Europa-äventyr att se fram emot med många extra tuffa resor så väljer vi att stå över.

Istället tippar vi Djurgården som vinnare av Allsvenskan 2024. Efter förra säsongens miss så är det ett hungrigt lag där Bergstrand & Lagerlöf hittat fina spelare till lag-pusslet som ser ut att växa till sig på ett strålande sätt. Under försäsongen och i Svenska Cupen har DIF briljerat med en defensiv som ser ut att vara i toppskick.

Djurgårdens IF vinner Allsvenskan 2024 till oddset 8,00 hos Expekt*.

TILL EXPEKT!

FAQ vinnare Allsvenskan 2024

Få svar på de vanligast ställda frågorna om vinnare Allsvenskan nedan.

Vilket lag har vunnit Allsvenskan flest gånger?

Malmö FF är det lag som vunnit Allsvenskan flest gånger (23).

Vilket lag är favoriter att vinna Allsvenskan 2024?

Just nu är Malmö FF stora favoriter hos spelbolagen till att vinna Allsvenskan.

Vilket lag är regerande mästare i Allsvenskan?

Malmö FF vann Allsvenskan 2023 och är regerande mästare.