Dags för åttondelsfinal i VM 2022! Både Nederländerna och USA gick obesegrade genom gruppspelet. Cody Gakpo har stått för VM:s stora genombrott hittills och gjort mål i alla matcher än så länge. USA hoppas på att Pulisic är spelklar igen efter smällen mot Iran. Vi går igenom alla odds inför Nederländerna - USA.

Oddsjämförelse Nederländerna - USA

Jämför odds på olika marknader nedan i åttondelen mellan Nederländerna - USA.

Utan att övertyga fullt ut spelmässigt så vann Nederländerna grupp A relativt enkelt med sju poäng och 5-1 i målskillnad. Den offensiva mittfältaren Gakpo har prickat in tre av målen och det pratas redan om att många storklubbar är intresserade av hans signatur.

Man har två hållna nollor så här långt, men Nederländernas försvar har egentligen inte satts på prov fullt ut än och USA har en chans att testa några av deras orutinerade spelare som målvakten Noppert och försvararen Timber.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

USA har precis som sina motståndare två hållna nollor och att man höll tätt mot England imponerar. Arsenals reservmålvakt Turner är ett av VM:s största utropstecken så här långt.

Upp till 750 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster från freebet

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 500 kr. Free Bet upp till 1000 kr.

Lagets mittfält är mycket skickligt är en stor del av det fina forsvarsspelet. Offensiven vilar mycket på snabba kontringar med Weah och Pulisic som är två mycket snabba spelare. Räkna med att Nederländerna kommer föra spelet och USA ligger och lurar på kontringar.

Med tanke på att lagen inte släppt in så många mål, så finns det en ganska stor chans på förhand att matchen kan sluta med en förlängning. Vi har nog en tajt och målsnål historia att vänta oss här.

Memphis Depay - Nederländerna

Foto: JOHN THYS / AFP

Odds på Nederländerna - USA

Lagen drabbar samman på Khalifa International Stadium lördagen den 3 december klockan 16.00. Nederländerna är ganska stora favoriter att ta hem segern enligt spelbolagen. I vårat matchcenter får du mer info om mötet. Tippar du vinst till Nederländerna hittas oddsen mellan 1.90 till 2.00. Spelar du krysset ligger oddsen mellan 3.25 till 3.40. Oddsen för att USA tar hem det ligger mellan 4.10 till 4.75.
 

Möjliga startelvor:

Nederländerna: (3-5-2): Noppert; Timber - van Dijk - Ake; Dumfries - de Jong - de Roon - Klaassen - Blind; Gakpo - Depay

USA: (4-3-3): Turner; Dest - Carter-Vickers - Ream - Robinson; Adams - Musah - McKennie; Weah - Sargent - Pulisic

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

FAQ Nederländerna - USA


Få reda på all info du behöver inför åttondelen mellan Nederländerna - USA.

När spelas Nederländerna - USA?

Nederländerna möter USA på Khalifa International Stadium lördagen den 3 december klockan 16.00.

Var kan jag se Nederländerna - USA?

Du kan se matchen på SVT1 och SVT Play. I vårat  Fotbolls-VM 2022 spelschema har du full koll på alla matcher och starttider för åttondelarna.

Vilket lag är favoriter av Nederländerna - USA?

Nederländerna är favoriter att ta hem segern över USA:

Var hittar jag speltips på Nederländerna - USA?

Här hittar du alla vm tips 2022.

Hur streamar jag Nederländerna - USA?

Läs allt om hur du streamar matcher i VM gratis.