USA står inför en tuff uppgift, mot ett England med Harry Kane i spetsen när länderna möts i andra omgången av grupp B i VM 2022. Matchen spelas den 25 november klockan 20.00 och vi har gått igenom spelbolagens odds på England - USA.

Med Harry Kane som skyttekung nådde England fram till semifinal under VM i Ryssland 2018. Det engelska landslaget förlorade även som bekant EM-finalen 2020 på straffar mot Italien.

Upp till 750 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster från freebet

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 500 kr. Free Bet upp till 1000 kr.

På tal om den engelske landslagskaptenen och att han blev utbytt mot Iran har det kommit uppgifter om att han skulle bli scannad då han kan ha åkt på en skada, vilket har lett till spekulationer om att det är osäkert om han kommer att starta eller inte mot USA.

Tidigare i hans karriär har han haft problem med skador som stoppat honom från spel i klubblaget Tottenham Hotspur, oftast har det skett från januari och några månader framåt, men de senaste säsongerna har han tränat för att stärka sina fotleder och enligt de senaste rapporterna ska det inte vara någon fara för att han inte kommer spela mot USA på fredag.

Ska förbundskaptenen Gareth Southgate lyckas föra England till toppen av fotbollstronen och avsluta titeltorkan som landet har haft sedan VM-guldet 1966?

Förväntningarna på USA är inte så stora, men man kan givetvis överraska mot de engelska storfavoriterna. Nyckeln till framgång kan vara en stark defensiv och snabba kontringar. USA har definitivt chans på avancemang från grupp B, där Iran räknas som det svagaste laget.

Det kan bli ett tuff kamp med Wales för USA om platsen till åttondelsfinal. Om USA vinner över England kommer man ta ett stort steg mot vidare avancemang.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

Odds på England - USA

Vilket lag tar de tre poängen när England och USA drabbar samman på Al Bayt-stadion? Matchen drar igång fredagen den 25 november klockan 20.00. England är klara favoriter då spelbolagens odds hittas från 1.55 till 1.63. Tippar du kryss ligger oddsen mellan 3.60 till 4.33 och slutligen om ditt tips är att USA skräller ligger oddsen mellan 5.50 till 6.40. Hitta mer info om matchen mellan England - USA i vårat matchcenter.

Möjliga startelvor:

England: (4-2-3-1): Pickford; Trippier - Stones - Maguire - Shaw; Bellingham - Rice; Saka - Mount - Sterling; Kane

USA: (4-3-3): Turner; Dest - Zimmerman - Ream - Robinson; Musah - McKennie - Adams; Weah -  Sargent - Pulisic

Kieran Trippier England

Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL / AFP

FAQ England - USA

Få svar på de vanligast ställda frågorna om matchen mellan England - USA.

När spelas England - USA?

England möter USA på Al Bayt Stadium den 25 november kl. 20.00.

Var kan jag se England - USA?

Matchen sänds på SVT1 och SVT Play. För att ha full koll på alla matcher se vårat Fotbolls-VM 2022 spelschema.

Vilket lag är favoriter av England - USA?

England är favoriter att ta hem segern mot USA.

Var hittar jag speltips på England - USA?

Alla VM-speltips hittar du här.