Annons

Speltips : Tyskland - Skottland: (AH: +1,75) 2

Matchcenter
14 juni 2024 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Fussball Arena Munich (neutral)    Clément Turpin
Uppdaterad
9
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 22-25-53%
Spelvärde: 105,78%
Lägsta spelbara odds: 1,65
Units: 4/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Öppningsmatchen i EM 2024 spelas på Allianz Arena i Munchen, den 14 juni klockan 21.00 smäller det. Kan Skottland hålla nere siffrorna mot den tyska maskinen?

Nervös inledning att vänta?

Fotbolls-EM 2024 är inte många dagar bort och medan träningslandskamperna inför mästerskapet är igång så börjar lite ideer komma till den första omgången där jag plockat tidigt spel i Grupp A.

Det handlar om öppningsmatchen i EM mellan hemmanationen Tyskland och Skottland som är stora underdogs här och även i gruppspelet där laget rankas sist (Även Ungern och Schweiz finns med här).

Julian Nagelsmann har en riktigt fin trupp som på pappret bara ska blåsa igenom här, och flera experter håller hemmalaget som en given utmanare att kunna gå hela vägen.

Stor press råder dock för die Mannschaft vars senaste internationella mästerskap varit katastrof med tidiga uttåg.Chans till revansch? Javisst men jag tror det kan ta någon match innan spelet sitter och nervositeten släpper.

Krigande skottar

Steve Clarkes gäng gjorde ett fint kval där man hamnade i en tuff grupp. En andraplats blev det efter Spanien som toppade. Man lyckades faktiskt slå spanjorerna hemma i Glasgow med 2-0, men även Norge borta var en seger som dukade upp EM-bordet.

På pappret finns ändå några starka namn i det skotska landslaget lett av Liverpool-såelare Andy Robertson, Scott McTominay samt Aston Villas mittfältare Mcginn.

Denna premiärmatch kommer handla om extremt mycket kamp och just den biten tror jag passar bortalaget här. Man möter helt klart tyskarna hellre i första matchen än den tredje.

Speltips

Mitt fotbolls em tips här blir Skottland +1.75 asian hcp till 1,76 hos Expekt.

Råder inget tvivel om att det är klasskillnad mellan trupperna vilket som bör visa sig under turneringens gång, men en öppningsmatch är alltid lurigt inte minst för värdnationen med hård press på sina axlar.

Det har sett ojämnt ut för tyskarna som bara spelat träningsmatcher sedan VM i Qatar. Senast idag mot Ukraina som slutade 0-0. Fördel tyskarna men klyschan målen som räknas. 

Tidigare har Nagelsmann hunnit med att torska mot Turkiet och Österrike. 

Här kan Tyskland vinna med uddamålet och vi får vinst på spelet. Skulle dom lyckas vinna med två så åker halva insatsen tillbaka. 

Öppningsmatcher EM:

  • 2020: Danmark - Finland 0-1
  • 2016: Frankrike - Rumänien 2-1
  • 2012: Polen - Grekland 1-1
  • 2008: Schweiz - Tjeckien 0-1

Som ni ser fyra senaste EM-premiärerna har varit tajta. Dansmarks torsk mot Finland senast samt Fransmännens sena avgörande mot rumänerna på hemmaplan är två kvitton på att det är lurigt.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback