Reklam

Real Madrid - Manchester City: Karim Benzema: Att göra mål i matchen - Speltips & Rekar

Matchcenter
4 maj 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Estadio Santiago Bernabeu    Daniele Orsato
4 maj 2022 at 10:37 04/05
29
0
Chans: 65%
Spelvärde: 139,10%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Unibet Till Unibet
Odds och speltips inför den andra CL-semin mellan Real Madrid - Manchester City på Santiago Bernabeu.

Real Madrid med världens bästa spelare i laget

I det första mötet såg det riktigt illa ut för Real Madrid efter att Manchester City gjort två mål efter bara 11 minuter. City såg riktigt bra ut och det hade kunnat rinna iväg ordentligt, men Benzema ville annat. Efter 33 minuter gjorde Benzema, som just nu är överlägset bäst i världen, det viktiga 2-1 målet. Matchen skulle till slut sluta med siffrorna 4-3 till hemmalaget från Manchester. Detta var en match där marängerna från Spanien verkligen behövde visa sin rutin och varför man är mesta mästare i Champions League. Resultatet från det första mötet är varken en katastrof eller succé för Carlo Ancelottis gäng och känslan är att dubbelmötet lever i allra högsta grad. Inför returen kommer Real Madrid som nyligen korade ligamästare efter att ha vunnit mot Espanyol med 4-0 på hemmaplan. Värt att notera är att många av de bärande spelarna vilades i matchen mot Espanyol – och att Benzema kommer utvilad till mötet mot City. Räkna med en tuff och jämn match för Real Madrid på onsdag!

Fler odds och marknader hittar du här i vårat matchcenter!

Manchester City drömmer om CL-titeln

I det första mötet var City ganska tydligen favoriter sett till oddsmarknaden. Vinst på hemmalaget gav cirka 1,40 gånger pengarna. Och ja, Manchester City var det bättre laget och vann även matchen. Men Pep Guardiolas gäng fick verkligen kämpa för vinsten och Real Madrid visade moral. Trots att City i dagsläget ser ut att gå mot en riktigt bra säsong har dem mycket att förlora. Ligan är långt ifrån avgjord och i Champions League är man långt ifrån givna att gå till final. De himmelsblåa från Manchester har alltså ett par riktigt viktiga veckor framför sig. City kommer till matchen på Santiago Bernabéu med en positiv känsla efter 0-4 vinsten på bortaplan mot Leeds. Värt att notera är att Gabriel Jesus gjorde mål även i den matchen, vilket innebär att spelaren nu gjort sex mål på sina tre senaste matcher. Räkna med att Guardiolas gäng kommer försöka hantera spelet.

Läs även våran upptakt till CL-semin mellan Real Madrid - Manchester City!

Real Madrid fem senaste:

Real Madrid – Espanyol, 4-0

Manchester City – Real Madrid, 4-3

Osasuna – Real Madrid, 1-3

Sevilla – Real Madrid, 2-3

Real Madrid – Chelsea, 2-3 (efter förlängning)

Manchester City fem senaste:

Leeds – Manchester City, 0-4

Manchester City – Real Madrid, 4-3

Manchester City – Watford, 5-1

Manchester City – Brighton, 3-0

Manchester City – Liverpool, 2-3

Fler speltips hittar du här!

Mitt speltips Real Madrid – Manchester City

Det är en riktigt häftig match som väntar på onsdag där Real Madrid och Manchester City ska göra upp om finalplatsen. Det första mötet bjöd på stor underhållning med hela sju mål. Jag tror dock att returmötet kommer bli något mer låst där båda lagen har lärt sig sina respektive läxor från det första mötet. Såhär på förhand känns det helt och hållet öppet. Båda lagen är riktigt starka och kan vinna matchen. Denna gång skippar vi dock hitta en vinnare och spelar istället på en målskytt. Benzema, vad ska man säga? Vilken säsong han gör... Mitt spel på matchen blir att Benzema gör mål. Tack och bock!

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback