Annons

Newcastle United - Fulham: Över 2,5 Mål - Speltips

Matchcenter
15 januari 2023 at 15:00 - Fotboll, England - Premier League
St James' Park    Robert Jones
10 jan 2023 at 13:56 (Uppdaterad 15 jan 2023 at 16:58) 10/01
17
0

Premier League - omgång 20

Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 113,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
Mr Green Till Mr Green
Vi rekar mötet mellan Newcastle United - Fulham som spelas söndag, 15/1/2023 på St. James' Park med odds hämtade från vårat matchcenter.

Newcastle går mot en makalös säsong

Förra säsongen var skatorna nere i bottenskiktet av Premier League, men lyckades rycka upp sig och lösa ett nytt PL-kontrakt. Idag är det minst sagt ett annat Newcastle vi får se vecka ut och vecka in. The Magpies ligger i skrivande stund på en imponerande tredjeplats i tabellen, vilket ju innebär Champions League spel nästa säsong. Howe och co har imponerat under 2022/23. Det är dock långt kvar av spelåret, men håller formen i sig kan de spela i Europa 2023/24. Imponerande insatser av spelare som Almiron och Guimaraes har bidragit till framgångarna.

Fullham fortsätter att imponera

Ett utropstecken i Premier League denna säsong är Londonklubben Fulham. Inför säsongen var det många som trodde att laget skulle få det svårt att hålla sig kvar i den engelska högstsaliga. Men efter 18 omgångar är Fulham närmare toppen än botten och befinner sig på en imponerande sjundeplats. Deras förhoppningar om att lösa ett nytt kontrakt har istället blivit förhoppningar om att nå Europaspel. Om succélaget lyckas nå hela vägen till Europa återstår att se, men om dem fortsätter på den inslagna vägen är ingenting omöjligt.

En av lagets absolut bästa spelare är serben Aleksandar Mitrovic som redan har hittat nätet 11 gånger. Om Londonklubben vill vara med och utmana om topp 6 på riktigt behöver skyttekungen hålla sig skadefri. Mot Newcastle på bortaplan kommer det bli tufft, men inte helt omöjligt.

Newcastle fem senaste:

Sheffield United – Newcastle 2-1

Arsenal – Newcastle 0-0

Newcastle – Leeds 0-0

Leicester – Newcastle 0-3

Newcastle – Bournemouth 1-0

Fulham fem senaste:

Hull – Fulham 0-2

Leicester – Fulham 0-1

Fulham – Southampton 2-1

Crystal Palace – Fulham 0-3

Fulham – West Ham 1-1

Mitt speltips Newcastle – Fulham (avspark 15/1 – 15:00)

Två lag som har imponerat riktigt mycket under säsongen ska göra upp om tre viktiga poäng. Newcastle kommer till matchen som ganska solklara favoriter, men Fulham ska inte på något sätt underskattas här. Faktum är att hemmalaget inte har vunnit på sina tre senaste försök. Magkänslan säger att det blir målrikt på St. James’ Park (Mitrovic). Mitt speltips blir att matchen slutar med över 2.5 mål.

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback