Annons

Speltips : Mjällby - Häcken: 2

Matchcenter
18 maj 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
Strandvallen    Mohammed Al-Hakim
16 maj 2023 at 13:49 (Uppdaterad 18 maj 2023 at 16:30) 16/05
31
0

Svenska Cupen - Final

Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betsson Till Betsson
Vi rekar finalen i Svenska Cupen 2023 som i år avgörs på vackra Strandvallen i Hällevik.

Häcken imponerar stort

Nu har laget från Hisingen lite oflyt som får en tuff utmaning att besegra ett svårspelat Mjällby på deras hemmaplan i Svenska Cupen finalen 2023.

Med dagens form tror jag dock inte det blir några bekymmer för Häcken att ta sin tredje cuptitel och det under ordinarie tid.

Det är klart att underlaget spelar roll då konstgräs normalt är gästernas melodi i vanliga fall. Nu är jag dock inte alls orolig för underlagets kvalité här i en final, nej det borde vara allra högsta klass.

Krossade Degerfors 

I helgens match i Allsvenskan mot Degerfors bjöds vi på en ny uppvisning. Det slutade 6-1 efter bland annat två mål av glödheta Benie Traore, som fick ett väldigt bra betyg och här är en spelare som jag tror kan bli länken till att vinna cupen på torsdag.

Även Mjällby gjorde en stark insats när man slog Sirius hemma med klara 3-0. Lite oroande kanske samtidigt som vi vet att uppsalalaget inte alls imponerat så här långt.

Läs mer: Odds, TV-tider och nyheter Svenska Cupen final 2023

Bettingtips Svenska Cupen final 2023

BK Häcken förväntas starta med sin galet vassa anfallstrio: Traore, Sadiq och Larsen. Det här är spelare som gjort 14 av lagets totala 23 mål så här långt i serien.

Mjällby har i sin tur endast gjort 8 mål på 8 matcher i Allsvenskan. Laget är erkänt starka defensivt men det krävs något extra bakåt för att kunna hålla igen mot ett extremt starkt Häcken.

Trots hemmaplans fördel tror jag inte MAIF pallar rycket i deras första stora final. Tankarna att man kan få spela i Europa har redan satt sig i skallarna på spelarna. Nej Häcken kommer mer avslappnade. Spelarna i truppen har mer erfarenheter från stora matcher som denna.

Jag tror bortalaget vinner bekvämt med 3-1.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback