Annons

Speltips : Malmö FF - Hammarby: Under 2,75 Mål

Matchcenter
30 april 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
Uppdaterad
15
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less
Chance (over-exact-under): 42-0-58%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
Expekt Till Expekt

Här har vi hittat ett riktigt bra speltips på Malmö FFHammarby. Det är normalt två lag det skriker överspel om, men historiskt har det varit tighta matcher mellan lagen. Och det är två tränare som älskar att försvara med bollen. Över/Under-linan ligger på 2.75 och det måste vi syna.

Det som talar emot är så klart Isak Kiese Thelins galna målform. Fem mål har han lyckats peta in på fyra matcher och här gäller det för Fenger och Kurtulus att vara på tårna. Det ska dock sägas att just Hammarbys mittbackspar är ett av seriens bästa. Fenger är utan tvekan en av allsvenskans fem bästa backar och Kurtulus är som bekant allt som oftast med i Janne Anderssons landslagstrupp nu för tiden.

Offensivt har Hammarby haft det svårt där både Erabi och Dukanovic tycks spela mer för sig själva än för laget. Bajen hade utan tvekan gjort 2-3 mål till den här säsongen om dessa två bara lyfta huvudet och spelat i sidled ett par gånger. Dessutom har Marti Cifuentes experimenterat en del med Besara som inte heller producerat vad som förväntas av honom.

Malmö FF då? Siffrorna har blivit något stora i många matcher. Man förtjänade inte tre mål mot Norrköping och definitivt inte två mål mot BP. Utöver det har man två 1-0-vinster. Rydström är en tränare som vill kontrollera spelet och nöta ut motståndarna. Det behöver inte gå särskilt snabbt och det är viktigt att vårda bollen inom laget – inte helt olikt Cifuentes faktiskt.  

Hammarby har fortfarande en hel del att bevisa efter praktfiaskot på Friends och trots 2-0 hemma mot Varberg i förra omgången pyr det i bajenleden. En poäng i den här matchen kommer internt räknas som tre, både laget och supportrarna är så klart nöjda med en poäng.

Tre senaste mötena mellan Malmö FF och Hammarby

1/10/2022: Malmö FF 0 - 0 Hammarby

26/05/2022: Hammarby 0 - 0 Malmö FF (0-1 efter förlängning)

2/5/2022: Hammarby 0 - 0 Malmö FF

Speltips Malmö FF – Hammarby

Malmö har bara släppt in ett mål den här säsongen och Hammarby har en stukad offensiv. Det kommer att gå en hel del tid när lagen ska vårda boll och det kan mycket väl bli en tillknäppt historia. 1-0 MFF är det troligaste resultatet och linan på 2.75 är helt enkelt för hög. Bra spelvärde!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback