Annons

Speltips : Malmö FF - Elfsborg: Mål efter 77:59

Matchcenter
12 november 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Eleda Stadion
Uppdaterad
6
0
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 58%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 3/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
På söndag runt klockan 17.00 ska det avgöras. Blir det MFF eller Elfsborg som vinner SM-guld 2023?

En magisk avslutning väntar i Malmö

Tack vare att Degerfors höll 2-2 på Borås Arena i omgång 29 av Allsvenskan så får vi nu se en häftig final i den sista rundan där nästan alla blickar kommer riktas mot Eleda Stadion i Malmö.

Förutsättningarna är stenklara där hemmalaget måste vinna för att stå som mästare. Oddsen pekar på att Rydström ska reda ut detta efter en relativt svag debutsäsong hos de ljusblåa.

Den stora frågan här är hur det står till mentalt hos Jimmy Thelins gäng efter att ha gjort bort sig totalt förra helgen. Här ser jag klar fördel för Malmö FF som så gott som hade räknat bort guldet när matchen blåstes av på Bravida Arena efter 4-2 förlusten mot Häcken.

Med lite inspiration från artikeln: Ska man spela överspel i allsvenskans sista omgång? (rekommenderas starkt att läsa) så tycker jag mig ha hittat något väldigt intressant inför guld dramat.

Speltips Malmö FF - Elfsborg

Det är första gången jag rört den här typen av spel men till den här typen av finalmatch så känns det som det kommer kunna utvecklas till en gynnsam matchbild.

Här kommer det alltså bli tvunget för något av lagen att gå framåt i slutet med allt vad de kan tänkas. Blir det MFF eller Elfsborg återstår att se.

Allsvenskan tips: Mål efter minut 77:59 till 1.83 hos Bet365.

Totalt tre mål kom sammanlagt i den förra rundan efter minut 80 i lagens senaste matcher där vi fick se hela 15 minuter stopptid i Borås med vilda västern liknande scener.

Det kommer mycket väl kunna bli en hel del minuters tillägg på söndag vilket gör den här spelformen lite mer attraktiv nu när domarna ofta bjuder på just mer stopptid än tidigare säsonger.

Spännande och intressant spel som sagt. Det här kan bli något drama vi sent kommer att glömma säger magkänslan.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback