Reklam

Liverpool - Villarreal: Båda lagen gör mål: Nej - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 april 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Anfield    Szymon Marciniak
27 apr 2022 at 10:44 (Uppdaterad 27 apr 2022 at 22:50) 27/04
5
0
Chans: 65%
Spelvärde: 115,05%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
NordicBet Till NordicBet
Odds och speltips inför det första semifinalmötet mellan Liverpool - Villarreal som spelas på Anfield.

Går det att stoppa Liverpool?

Liverpool är utan tvekan ett av världens bästa fotbollslag för tillfället. Det jobb som Jurgen Klopp har gjort med sitt lag de senaste säsongerna är otroligt imponerande. När den älskvärda tränaren tog över Merseyside-klubben var laget långt ifrån att tävla om några titlar. Men de senaste säsongerna har man lyckats bärga många stora titlar där Champions League och Premier League sticker ut. Denna säsong har Salah och gänget möjligheten att vinna hela fyra titlar, en så kallad kvadrupel. Först och främst gäller det dock att man lyckas vinna dubbelmötet i semifinalen av CL mot ett annat succélag - nämligen Villarreal. Liverpool kommer till mötet på Anfield med 10 raka matcher utan förlust och känns för dagen helt ostoppbara. Förmodligen kommer Liverpool gå all in och försöka vinna dubbelmötet redan hemma på Anfield. Räkna med att Klopps manskap kommer att spela med hög intensitet och skapa många lägen.

Läs våran förhandstitt på mötet här!

Årets sensation i Champions League

Att Villarreal är ett bra fotbollslag råder det inget tvivel om. Förra säsongen lyckades de solgula från Spanien gå hela vägen och vinna Europa League, vilket är en otrolig bedrift med tanke på klubbens ekonomiska underläge jämfört med många andra klubbar i turneringen. Succén från förra året har fortsatt även denna säsong. I kvartsfinalen stod Villarreal för en av de största skrällarna i modern fotboll när man slog ut självaste Bayern München. Tränare Unai Emery har helt enkelt gjort ett makalöst jobb med sitt lag. I en match på bortaplan mot Liverpool kommer Villarreal inte ha speciellt mycket boll. Men räkna med att spanjorerna kommer slita hårt i defensiven och kontra när chansen ges.

Besök vårat matchcenter för fler odds och marknader på matchen 

Liverpool fem senaste:

Liverpool – Everton, 2-0

Liverpool – Manchester United, 4-0

Manchester – Liverpool, 2-3

Liverpool – Benfica, 3-3

Manchester City – Liverpool, 2-2

Villarreal fem senaste:

Villarreal – Valencia, 2-0

Getafe – Villarreal, 1-2

Bayern München – Villarreal, 1-1

Villarreal – Ath. Bilbao, 1-1

Villareal – Bayern München, 1-0

Se alla samlade speltips på sidan här!

Mitt speltips Liverpool – Villarreal

Nånting i mig hoppas att Villarreal går hela vägen och vinner Champions League. Vem gillar inte när ett lag mot ALLA odds gör det omöjliga möjligt? Vad jag hoppas och vad jag tror är dock två olika saker. Hemma på Anfield är Liverpool helt makalöst starka när fansen sjunger You Never Walk Alone. Mitt speltips på matchen blir att båda lagen INTE gör mål.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback