Annons

Speltips : Liverpool - Manchester United: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
5 mars 2023 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Andy Madley
2 mar 2023 at 08:33 (Uppdaterad 5 mar 2023 at 19:21) 02/03
41
0

Premier League - Omgång 26

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 30-35-35%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 1,86
Bet: 4
Hit/Miss: 7-0
Bet365 Till Bet365
Vi rekar säsongens rivalmöte på Anfield när Manchester United kommer på besök och ska försöka fortsätta jakten på topen i ligaspelet.

Liverpool vaknade till

Efter en trög inledning mot Wolves i veckans match kom Liverpool igång i den andra halvleken, och trots ett bortdömt mål som var tveksamt körde laget på och avgjorde med två hyfsat sena mål.

Starkt gjort även om inte gästande Wolverhampton bjöd upp till någon vidare kamp. Det här var vad laget behövde inför helgens stormatch. 

LFC är nu endast sex poäng från Champions League-plats och har dessutom en match tillgodo på Tottenham. Hoppet lever bland fansen.

van Dijk fick äntligen göra mål igen och Salah var den som spikade igen kistan. Ibrahima Konate var tillbaka och såg till att laget återigen fick hålla nollan.

Manchester United en otrolig maskin

Underläge mot West Ham i veckans FA-cup match, men vad gör det. Laget fortsätter att visa sanslös lagmoral och vänder matcher på löpande band. 3-1 slutade det mot Hammers och Erik ten Hags maskin skördar nya framgångar.

Flera starters inledde på bänken dessutom. Casemiro, Fred, Varane, Rashford och Martinez. Manchester United kommer väl förberedda till Meyerside och vad ska kunna stoppa denna maskin?

Man tänker att bakslaget måste komma någon gång, men det är som i trans just nu och tankarna går tillbaka till tiden under Sir Alex Ferguson där United sällan förlorade.

Liverpool - Manchester United: Head to head

Lagens fem senaste möten:

  • Man U - Liverpool 2-1
  • Man U - Liverpool 4-0
  • Liverpool - Man U 4-0
  • Man U - Liverpool 0-5
  • Man U - Liverpool 2-4

Speltips Liverpool - Manchester United

Som vi ser ovan har Red Devils mycket kvar att bevisa när det kommer till matcher mot den största rivalen. På senare år har laget åkt på ett gäng pinsamma nederlag, men nu har vindarna vänt.

Vi minns hur låga oddsen var på Liverpool i förra Premier League-matchen på Old Trafford och det är smått otroligt hur det kan förändras så fort.

Gästerna kommer garanterat att gå för ny vinst. Poängtapp och jag skulle säga att titelchanserna är helt körda.

United har endast en förlust på de 21 senaste tävlingsmatcherna och det var mot Arsenal på Emirates. 

Mitt speltips: Manchester United +0 asian handicap.

Trots att Liverpool vaknade till senast så måste laget bevisa framgångar mot bättre motstånd innan jag börjar backa dem. 

När Erik ten Hags gäng befinner sig i detta flow är det bara att fortsätta backa laget. Inget av lagen lär vara nöjda med oavgjort och jag räknar med en riktigt rolig match där bortalaget återigen maler ner sina motståndare.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback