Annons

Speltips : Norrköping - Örebro: (AH: -1,25) 1

Matchcenter
21 september 2019 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
Uppdaterad
19
0
Tjenixen jag heter Markus är strax över 30 bast. Jag har ägnat större delen av mitt liv på idrott. Jag är en stor sport älskare med fokus på ishockey och fotboll. Jag lägger sällan ett spel där jag inte har koll på läget.. såklart sitter inte alla spel men sannolikheten ska va till min fördel. //MarkusSuomi
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 55-0-45%
Spelvärde: 113,30%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-0
Bethard Till Bethard
Norrköping är väldigt starka hemma och ska vinna den här matchen relativt komfortabelt.

Tja =)

Norrköping har verkligen imponerat på slutet dom har vunnit sina matcher med 3 ,4, 5 - 0 på hemma plan mot sämre motstånd och vinner den här matchen med. Dom har en fin defensiv där t.e.x Hammarby inte gjorde ett enda mål mot dom i deras hemmaborg o alla som förljer fotboll vet vilken häftig offensiv Hammarby har men senast fick man se sig besegrade av Malmö med 1 - 0 det va deras första inläppta mål på 6 - 7 matcher imponerande. Samma läge för Norrköping som Malmö har man har inte råd och kryssa eller torska här om dom ska ha nån chans o haka på topp 4a som ger Europa League plats.

Kort om Örebro som jag tycker är väldigt ojämna dom släpper in 3 mål mot AFC för nån omgång sen efter en 4 - 0 ledning det är kraftiga underbetyg dom vinner matchen men det är för dåligt. Sen har dom spelat ganska lojt på slutet dom är på säker mark o den här matchen betyder ingenting för Örebro och tror dom inte har mycket att hämta i Norrköping. 

Spelet Norrköping - 1,25 Asian till 2.06 hos Bethard är bra halva insatsen tillbaka vid uddamålsvinst.

// MarkusSuomi

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback