Reklam

Hammarby - Örebro: (AH: +2,5) 2

Matchcenter
30 september 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
30 sep 2019 at 08:21 (Uppdaterad 30 sep 2019 at 21:00) 30/09
102
+3
Chance (1-X-2) including handicap: 25-0-75%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Allsvenskan
  • De ångar på, Hammarby. Helt osannolik formtopp där de radar upp övertygande segrar. Tyvärr förstörde torsken mot Norrköping möjligheterna till SM-guld, men man har kört på efter det också och vunnit över Göteborg, AIK och Sirius de tre senaste. Det har känts som de presterat lite utanför det som de egentligen kan. Det känns också som att de vunnit väldigt klart i sina matcher, men faktum är att det bara är segern över Göteborg med 6-2 som de vunnit mer mer än två mål. Inte ens med deras otroliga form har de vunnit med tre mål i någon större allmänhet alltså.
  • Örebro är ett stadigt mittenlag som inte på något sätt är indraget i någon bottenstrid. På tal om stadiga är de rätt stadiga bakåt och släpper in ungefär 1,5 mål per match. Visst kan allt hända, de kan rasa ihop här men jag tycker inte man ska utgå från det.
  • Att gå emot Hammarby här kan vara farligt. Att gå emot att de ska vinna med två mål kändes också farligt. Men att gå emot att de ska vinna med tre mål känns faktiskt vattentätt åtminstone om man ser till det otroligt fina odds som man här får på det.
  • Man kan säga att Örebro inte har något att spela för och så är det. De spelar bara för placeringar i mitten och knappt ens det. Det "slåss" med Elfsborg om åttondeplatsen. Spelar inte så stor roll nej. Men samma sak gäller egentligen Hammarby. De spelar absolut om tredjeplatsen, vilket betyder en del i form av eventuellt kvalspel i Europa, men det är inte precis guldet de spelar om. 
  • Hammarby vinner inte med tre mål. Rättare sagt, det är osannolikt att de vinner med tre mål. 
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback