Annons

Speltips : Fulham - Arsenal: (AH: -0,5) 2

Matchcenter
12 mars 2023 at 15:00 - Fotboll, England - Premier League
Craven Cottage    David Coote
8 mar 2023 at 19:33 (Uppdaterad 12 mar 2023 at 16:53) 08/03
18
0

Premier League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 50-0-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Bet: 5
Hit/Miss: 0-3
Bet365 Till Bet365
Tidig Söndagsmatch i Premier League. Proffessorn tror sig ha hittat värde. Fulham har faktiskt fortfarande häng på Champions League platserna så Arsenal behöver vara vakna från start till skillnad från senast.

Fortsätter Arsenals flyt?

Arsenal satte sig rejält i klistret hemma mot Bournemouth senast, de släppte in första målet efter 9 sekunder. Efter att ha släppt in en hörnmål i andra halvlek lyckades man med en mirakelvändning där Nelson satte vinnarmålet i absolut sista sekunden.

Fulham inte lika bra som tabellen visar

Hemmalagets säsong är på många sätt imponerande, tittar man på truppen, lönebudget etc så är man möjligtvis tillsammans med Brighton ligans mest överpresterande lag. Dyker man ner lite djupare i statistiken gällande Xg, skapade chanser osv så inser man dock snabbt att man kanske inte riktigt förtjänar att ligga riktigt så högt i tabellen.

På tal om jämförelsen mellan Fulham och Brighton så möttes de för två veckor sedan. Fulham lyckades vinna med 1-0 i en match som enbart kan beskrivas med total överlägsenhet för Brighton men ett sent rån från Fulham. Att få med sig resultat när man är utspelade är givetvis starkt i sig men inget som fungerar i längden. Nkeitiah missar troligen matchen men goda ersättare finns i Trossard och även Martinelli skulle kunna spela på topp. En het Reiss Nelson kan även vara en stark kandidat på kanten om Martinelli behöver kliva in

Möjliga startelvor Fulham - Arsenal

Leno; Tete, Diop, Ream, Robinson; Reed, Palhinha; Decordova-Reid, Pereira, Willian; Mitrovic

Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Zinchenko, Ödegaard, Partey, Xhaka, Saka, Trossard, Martinelli

Arsenal påkopplade från start?

Senast släppte Arsenal in ett mål efter 9 sekunder, Arteta har nog påminnt sitt lag om att man måste vara påkopplade från start. Detta gäller speciellt om man ska kunna hålla undan för ett väldigt formstarkt City i toppen. För Arsenals del gäller nog minst 9-10 segrar av de 12 återstående matcherna. Arsenal har en Europa League match i Portugal på Torsdagen och sen kort vila. Jag tror ändå Mikel Arteta fokuserar på Ligan främst. Här tror jag Arsenal kommer ut för att försöka avgöra tidigt och vila spelare efteråt och inte tvärtom. Laget är klart bättre än Fulham och risken för underskattning är låg.

Lagen möttes i augusti och mycket har hänt sen dess, där tog Fulham ledningen trots att Arsenal totalt dominerat men Gunners vände och vann sent i andra halvlek. Trots ett tufft matchande för gästerna tänker jag att det är minst 50% chans att Arsenal leder i halvtid.

Mitt speltips: Arsenal -0.5 asian handicap (första halvlek).

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback