Annons

Speltips : Degerfors - Norrköping: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
8 maj 2023 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Stora Valla
8 maj 2023 at 08:50 (Uppdaterad 8 maj 2023 at 20:55) 08/05
7
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 30-30-40%
Spelvärde: 102,40%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-2
Bet365 Till Bet365
Vi rekar måndagens möte på Stora Valla mellan Degerfors och IFK Norrköping. Jag ser litet värde på bortalaget här.

Degerfors hade det jobbigt

I torsdags var det jobbigt för Degerfors när man åkte på en 6-0 smäll på Gamla Ullevi i Allsvenskan. Direkt kom laget ner på jorden efter den fina vinsten hemma mot Djurgården.

Nu är det ny hemmamatch där vi vet att DIF är klart starkast och orsakar stora problem för de flesta lagen i serien, men jag tror "Degen" kan vara lite utav en bluff. 

Vi lär såklart kunna få se ett revanschsuget hemmalag denna måndag som kommer försöka styra men mot detta "Peking" med en Totte Nyman och Arnor Sigurdsson i storform får man se upp för kontringar av högsta allsvenska klass.

Norrköping ett stabilt lag

En förlust så här långt i Allsvenskan, det var i Malmö och inte mycket att säga om men ändå stundtals inte helt uselt spelmässigt. 

Senast blev det seger på Platinumcars Arena, 2-0 mot Hammarby. Trots att Bajen inte riktigt går att känna igen den här säsongsinledningen så är det en stark prestation där Nyman avgjord ei den andra halvleken med två mål.

Med anfallsspelet som IFK visar just nu tror jag det minst blir ett mål på Stora Valla, vilket bör räcka till åtminstone en poäng. Defensiven känns klart stabilare i år samtidigt som Oscar Jansson är strålande i målet. Nej att gästerna släpper in två mål eller fler här känns inte troligt för dagen.

Bettingtips Degerfors - Norrköping

Mitt speltips blir IFK Norrköping +0 asian handicap, vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Ser ett litet värde på den sidan trots att Degerfors öppnat med två av två segrar mot Djurgården samt Halmstad här.

Här blir det den offensiva spetskvaliten som fäller avgörande med Nyman/Sigurdsson som är formtoppade. Slippa föra matchen vilket förväntas kommer passa utmärkt i omställningarna.

Vi såg hur sårade Degerfors kan bli efter smällen i Göteborg i veckan och jag litar som sagt inte på brukslaget. Bortasidan för mig klart intressantast men ingen större insats.

1-2?

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback