Annons

Speltips : Chelsea - Borussia Dortmund: 1

Matchcenter
7 mars 2023 at 21:10 - Fotboll, Europa - Champions League
Stamford Bridge    Danny Makkelie
Uppdaterad
65
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Champions League

Chans (1-X-2): 55-26-19%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Vi rekar avgörande returen i Champions league när Chelsea tar emot Dortmund

Potters chans till lite andrum

Chelsea har hackat rejält i ligan under Graham Potter och det kommer bli mycket tufft att ta en topp-4 plats som ger biljett till nästa års Champions League. Man lyckades ändå slå Leeds i helgen och såg helt ok ut. I Champions League har man ändå visat sin klass genom att vinna sin grupp hyfsat enkelt trots att man stod på 1poäng efter två matcher. 

Chelsea förtjänade mer efter första mötet

Dortmund fick med sig 1-0 efter första mötet efter Adeyemis mål efter en timme. Tittar man på statistik eller hur matchen såg ut var Chelsea väl så bra och missade flera stora chanser. Att spelet såg ut så på bortaplan gör att jag tror Chelsea kommer vara ganska dominanta i returen. Visst kommer ett kontrande Dortmund skapa målchanser när Chelsea måste gå för det. 

Speltips Chelsea - Dortmund

Tyskarna fick med sig segern i Fredags i toppmötet mot Leipzig i en match där man knappast var bästa laget. Min känsla är att Chelsea-spelarna känner att de är ett bättre lag än Dortmund efter första mötet. Chelsea är ett lag som enligt mig har en ganska bra chans att gå långt i Champions League då man känns lite borträknade.

Här är jag ganska säker på att man kommer ut för fullt direkt. Publiken vet att det är i Champions League sista chansen till en titel finns så jag räknar med full tändning på läktaren. Det finns en del skador i truppen i Chelsea och viktige Reece James är lite osäker men med den bredd som finns tror jag chansen är god till seger om han tvingas inleda på bänken. Oddset här på hemmasegern har smugit upp till den nivå att jag tycker det är spelvärt. Tidigare var det runt 1,7 men nu har det närmat sig 2ggr.  Speltips blir att Chelsea vinner matchen och minst tar detta till förlängning. 

Möjliga startelvor Chelsea - Dortmund

Kepa; Chalobah, Koulibaly, Fofana; James, Kovacic, Fernandez, Chilwell; Sterling, Havertz, Felix

Meyer; Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro ; Ozcan, Can, Bellingham; Brandt, Haller, Reus

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback