Annons

Speltips : Brentford - Nottingham Forest: I. Toney Ö 1.5 skott på mål

Matchcenter
20 januari 2024 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Gtech Community Stadium    Darren England
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 43%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 2/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Äntligen är han tillbaka efter den långa avstängningen. Ivan Toney eller "The new King" som Pontus Jansson precis kallade honom är redo att ta laget tillbaka på vinnarspåret igen.

Nu vänder det för Brentford?

Fem raka förluster i Premier League plus uttåg från FA-cupen mot Wolves. Snart seglar nog den danska tränaren Thomas Frank upp som en favorit att bli nästa tränare att få sparken i Premier League.

Kan räddaren i nöden bli Ivan Toney? Tränaren sade nyligen i intervjuer att anfallaren inte var till salu för något pris, en liten fingervisning på en god kemi mellan de två herrarna.

Toney som alltså blev avstängd för att ha spelat på sina egna matcher har haft månader på sig att ladda upp inför comebacken, och han ser fysiskt ut att vara i monsterform.

Forest fick slita mot Blackpool

Elangas lag lyckades till slut ta sig vidare i FA-cupen mot League 1 laget Blackpool. Men det krävdes omspel och att mötet gick till förlängning där Chris Wood avgjorde.

Som tidigare nämnt är Forest hård drabbat av spelarflykt till afrikanska mästerskapen så truppen är ej lika bred som normalt och nu en dags mindre vila på det inför helgens ligamatch.

Formen är dock i en stigande trend sedan Nuno Espiritio Santo tog över skutan men frågan är om det inte är dags för en liten motreaktion på Brentford Community Stadium.

Betting tips Brentford - Nottingham

Mitt premier league tips till lördagens möte blir Ivan Toney Över 1.5 skott på mål till 2.50 hos SpeedyBet.

Jag har känslan att vi kommer få se en riktig succé comeback här med en hungrig och fysiskt stark anfallare som vill visa världen att han kan ännu mer efter avstängningen.

Även målskytt till 2.25 känns intressant hos Bet365 där vi ser odds på under 2.00 hos andra spelbolag.

Minst två avslut på mål känns på förhand väldigt bra. Vill man ha mer action så finns Över 2.5 avslut på mål till över 5x samt Över 3.5 till 15!

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback