En ny säsong av Premier League är igång och nya managers som kommer få lämna sina jobb. Under den föregående fick hela 14 lämna sina tränarjobb, däribland Thomas Tuchel, Graham Potter, Antonio Conte och Patrick Viera. Vi har tittat närmare på spelbolagens odds på Premier League tränare att få sparken i Premier League 2023/24 där vi på betting kommer hålla er uppdaterade fram till sista omgången i maj.

Vem av alla tränare i Premier League 2023/24 får sparken först? och vem blir tränare nummer två osv osv att få lämna sina poster? Det räcker med att kolla in oddsen hos Betsson där vi får hela 500 x pengarna på att ingen manager får sparken under nuvarande säsong, för att förstå läget. Väldigt osannolikt med andra ord att ingen skulle ryka.

Mauro Pochettino har fått en minst sagt jobbig start på sitt äventyr i Chelsea, en klubb som genom åren sparkat fler tränare än någon annan klubb i högstaligan. Sean Dyche har ett tufft uppdrag framför sig att försöka hålla kvar Everton i PL, han tillhör en av de stora favoriterna att få lämna tidigt.

Nästa Premier League-manager att lämna

Sheffield Uniteds tränare Paul Heckingbottom blev säsongens första att få sparken. Här följer oddsen på vem som blir nästa manager att lämna sin post.

Manager odds Högsta odds Spelbolag
Erik ten Hag 3,25
Roy Hodgson 3,75
Eddie Howe 4,50
Vincent Kompany 7,50
Thomas Frank 14,00
Mauricio Pochettino 14,00
David Moyes 18,00
Sean Dyche 21,00

Efter den galna 0-8-förlusten är det inte helt oväntat Sheffield Uniteds tränare som är favorit att bli säsongens första manager att få lämna.

Frågor och svar om Premier League-manager

Här kan du få var på de mest ställda frågrona om Premier League tränarna.

Hur många tränare i Premier League har fått sparken den här säsongen?

Paul Heckingbottom är den första tränare att få sparken i Premier League 2023/24.

Vilken Premier League-manager har suttit längst på sitt jobb?

Det rekordet tillhör Alex Ferguson som var manager i Manchester United från november 1986 til juni 2013. Det blev 7.640 dagar storklubben, som lev hans enda i Premier League.

Var hittar jag speltips på vilka tränare som får sparken i Premier League?

Här hittar du alla speltips på Premier League.