Annons

Speltips : Blackpool - Nottingham Forest: A. Morgan Ö 0.5 skott på mål

Matchcenter
17 januari 2024 at 20:45 - Fotboll, England - FA Cup
Bloomfield Road
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

FA-cupen

Chans: 41%
Spelvärde: 107,42%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Units: 2/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Första mötet slutade 1-1 på City Ground och vi får där med avnjuta en retur under onsdagskvällen på svårspelade Bloomfield Road.

Lika fina som Blackpool har varit hemma på Bloomfield Road den här säsongen, ja lika uselt har det gått för undertecknad med speltips på slutet. Det är stolpe ut varje dag nu och önskan är att kunna hamna på vinnande spåret igen.

Som sagt "Pool" faktiskt League Ones bästa hemmalag just nu där man på 15 omgångar tagit 32 poäng, har 32-14 i målskillnad samt 4 raka segrar i bagaget.

Totalt sett har man endast en 8 plats dock med häng på sjätteplatsen som räcker för kval till Championship.

Hursomhelst så tror jag Blackpool kan ställa till lite bekymmer för Nottingham här. Man lyckades göra två mål på City Ground och med tanke på gästernas långa lista med spelare på tur ner till Afrikanska Mästerskapen osar det lite skrällvarning.

Albie Morgan med en vass doja

De flesta pratar om den rutinerade skyttekungen Jordan Rhodes men jag väljer att lyfta fram en riktigt intressant lirare i hemmalaget, nämligen Albie Morgan.

Mittfältaren har en strålande form där han gjorde två riktgit snygga mål från utanför straffområdet i 2-0 segern mot Exeter.

Han gjorde även ett av målen i första mötet i FA-cupen här mot Forest när han fräckt smög förbi och la in den vid den bortre stolpen.

Morgan är skottvillig och är väldigt delaktig framåt för Pool. Straffarna ser Rhodes ut att ta men blir det frisparksläge då räknar jag kallt med att han står där.

Mitt spel: Albie Morgan Över 0.5 skott på mål till 2.62 hos Bet365.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback