Annons

Speltips : Bayern München - Paris Saint-Germain: Under 2,5 Mål

Matchcenter
8 mars 2023 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Allianz Arena    Daniele Orsato
6 mar 2023 at 10:38 (Uppdaterad 8 mar 2023 at 22:54) 06/03
45
0

Champions League

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Bet: 4
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Till Bet365
Vi rekar gigantmötet i Bayern, marknaden tror på målrik match men jag är inte lika säker.

Speltips inför Bayern München - Paris Saint-Germain

Detta måste väl vara de avgörande returerna i Champions League hetaste möte? Då Madrid redan avgjort mot Liverpool blir returen i Tyskland den match flest blickar kommer riktas mot.

Bayern klart bättre i första mötet

Första mötet dominerades av FC Bayern Munchen som kontrollerade matchen utan att skapa massor av målchanser. Segern var rättvis men Paris var några cm ifrån kvittering när Mbappe gjorde ett mål som tog bort av VAR pga offside. 

Neymar missar matchen

Neymar som faktiskt var ganska blek i första mötet missar matchen pga skada. Det gör att PSG troligen kommer ställa spela 3-5-2 med de båda skyttekungarna från VM Messi och Mbappe på topp. Att det finns enorm spets i Paris är det ingen som tvivlar på. Problemet i första matchen var att Bayern dominerade mittfältet så att målchanserna för Paris nästan helt uteblev innan Mbappe hoppade in. Kylian Mbappe som stördes av en skada inför första mötet blir Paris viktigaste spelare här. 

Bayern har också de lite problem främst i de bakre leden, långtidsskadade Hernandez missar matchen liksom avstängda Pavard som tog ett rött kort i första mötet. Manuel Neuer missar också men Sommer är en mycket duktig ersättare.

Spelmarknaden räknar med målrik match

I första mötet var mål-linan vid kickoff runt 2.4 på under 2.5mål. Då hade oddset gått ner ganska kraftigt dagarna innan match. Jag hade själv spelat till oddset 1.9 på under 3.25 mål vilket får anses som en extremt hög lina i en så viktig match som detta. Det finns såklart anledningar till att marknaden räknat in en målrik match både i första mötet som det kommande.

I första mötet blev Paris SG ganska tillbakatryckta och i returen tvingas de givetvis framåt lite mer vilket kan riskera att matchen tar ordentlig fart och båda lagen bjuds på fler målchanser. Mitt tips är ändå att båda lagen kommer känna lite på varandra i början och Paris först i slutet desperat kommer flytta fram större delen av laget.

Bayern är ett lag som alltid går framåt och aldrig spelar helt på resultat, här är det dock så att man går vidare på oavgjort och jag tror ändå det kommer spegla matchbilden då Paris farligaste vapen är kontringar med Mbappe och Messi. Det går att välja olika mål-linor beroende på hur hög risk man vill ta. Jag tänker ändå att jag väljer ett lite högre odds och hoppas att matchen stannar vid max 2 mål. Speltips blir under 2.5mål till fina 2.75.

Möjliga startelvor Bayern München - Paris Saint-Germain

Sommer – Cancelo, Upamecano, de Ligt, Davies – Kimmich, Goretska, Musiala – Mane, Coman, Muller

Donnarumma – Kimpembe, Marquinhos, Ramos, Mendes – Verratti, Ruiz, Pereira, Vitinha – Messi, Mabppe

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback