Annons

Speltips : Atletico Madrid - Celtic: Half time/Full time: 1/1

Matchcenter
7 november 2023 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Civitas Metropolitano    Ivan Kružliak
Uppdaterad
3
0
Visa mer
Show less

Champions League

Chans: 56%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-0/6-0
Expekt Till Expekt
Mitt nästa spel till veckans Champions League hittar jag på Metropolitano Stadium där At.Madrid är några nummer för stora.

Onödigt poängtapp i Skottland

När lagen möttes på Celtic Park för någon vecka sedan så fick vi se ett något slarvigt Atletico Madrid endast få med sig 2-2.

Visst, skottarna är luriga på hemmaplan där laget lyfts fram av fansen som helt klart är den tolfte spelaren på planen. 

Spanjorerna fick även Rodrigo de Paul utvisad i slutskedet vilket stoppade forceringen. Den argentinska mittfältaren saknas till det här mötet men tycker inte han visat någon större form på slutet och ersättare finns.

I fredags åkte Madrid laget ner till Las Palmas för match i La Liga. Det slutade med en överraskande förlust mot nykomlingarna, som dock inte var helt orättvis. Om laget nu är taggat för revansch? Lita på det.

Atletico Madrid är hemmastarka

Sex matcher och sex vinster. Det är ett imponerande facit för Diego Simeones gäng så här långt under säsongen.

Något som dock är lite intressant värt att notera är att man har släppt in mål i samtliga, och det är inte helt likt "vanliga" Atletico vi har varit vana att följa.

I fyra av dessa sex bland annat mot Real Madrid har AM haft ledningen i halvtid för att sedan gå segrande. 

Morata och Griezmann visar bra form i anfallet. Den förstnämnda delar ledningen i Champions League skytteligan på tre mål samt så står de båda på 7 mål i La Liga. Endast Bellingham har gjort fler (10).

Betting tips Atletico Madrid - Celtic

Hemmalaget kliver in som megafavoriter och förväntas vinna med två bollar. Min förhoppning är att man likt tidigare matcher sätter i full gas från start där jag alltså går för Atletico Madrid halvtid/fulltid 1/1 som champions league tips.

Celtic saknar den japanska mittfältaren Hatate här som varit väldigt nyttig på mittfältet. Får anses som ett klart avbräck.

I den första gruppspelsmatchen såg vi skottarna ha det väldigt tufft på De Kuip mot Feyenoord och jag tänker att det här kommer bli minst lika tufft.

En seger här för Simeone och det ser riktigt bra ut inför de sista rundorna. Självklart kräver han och fansen en snabb revansch efter helgens debacle i ligan.

Det snackas även lite lätt om att en Memphis Depay kan vara nära en comeback. Redan till tisdagen tro?

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback