Annons

Speltips : Arsenal - Chelsea: 2 (+1.25 asian hcp)

Matchcenter
23 april 2024 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Simon Hooper
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 4/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Titeldramat i PL fortsätter med matcher mitt i veckan där vi börjar på Emirates Stadium under tisdagskvällen där det ska spelas ett hett derby!

För stora favoriter

När jag ser odds neråt 1,50 på Arsenal så ringer varningsklockorna i delarna av bettinghjärnan. Visst finns det senaste mötet på Emirates kvar i bakhuvudet där Gunners gjorde mos av sina rivaler, men en del positiva saker har hänt i Chelsea sedan dess och jag hoppas laget ska kunna stå upp väl i jakten på att förstöra titelchanserna.

Mauro Pochettinos lag har vaknat till ordentligt på slutet där man innan helgens tajta 1-0-torsk mot Man City i FA Cupen var obesegrade i 8 raka. Segern med 6-0 mot Everton sticker ut tillsammans med det fina målsnittet där man gjorde minst två per match.

Just nu befinner sig "Blues" på plats 9 i tabellen där man tagit några positioner och nu siktar på plats 6 som bästa rimliga slutplacering i Premier League.

Arsenal lyckades komma tillbaka på det vinnande spåret i helgen när man slog Wolverhampton borta med 2-0. En på förhand lurig uppgift men Gary O'Neills gäng lyckades inte komma upp till den fina nivå vi kunnat få se av vargarna denna säsong.

Viktig comeback för Arteta efter förlusten mot Aston Villa samt i Champions League där man alltså blev utslagna av Bayern Munchen.

Läs mer: Odds och lagnyheter Arsenal - Chelsea

Speltips

Mitt premier league tips till tisdagens Londonderby: Chelsea +1.25 ah till 1,76 hos nya Expekt.

Här får vi vinst på spelet vid oavgjort, vid bortaseger och även om gästerna förlorar med uddamålet (halv). Visst har hemmalaget störst motivation i jakten på guldet, men just dessa motivationsmatcher brukar ofta trycka ner priserna till för låga nivåer vilket jag tycker vi ser på Gunners här.

Chelsea har som sagt ryckt upp sig på slutet, inte minst mot de bättre lagen där man bland annat haft en hel del otur mot City x2 samt så hade man en 2-0-ledning när lagen möttes på Stamford Bridge i höstas, som dock tappades till 2-2.

Spelarna i bortalaget borde vara sjukt motiverade att kliva ut och sabba titelchanserna. Måste vara den största moroten just nu då man inte direkt har något mer än placeringar att spela för.

Kan Aston Villa gå ut vinna och vara det bättre laget på denna arena så tänker jag att Chelsea bör kunna göra detsamma, åtminstone en poäng bör vara långt ifrån omöjligt.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback